perjantai 1. tammikuuta 2016

I stopped explaining myself when I realized people only understand from their level of perception


HEI MAAILMA!

Kävin tossa aamulla salilla ja nyt juon mun vihreetä teetä ja venyttelen
HAHAHAHAHHAH
en todellakaan käynyt koska eilen olin vähän TICOTICO!!

Nyt on kyllä pakko tulla teille kertomaan eilisen historiallisesta illasta!
Minulla taisi olla paras uusivuosi ikinä
(Jos ei lasketa sitä, että hävisin jokaisen pidro pelin illan aikana)

Kauppareissun (shoppailuksihan se lipsahti..) jälkeen tehtiin mexicolaista safkaa ja korkattiin skumppa. Siitä seurasi toista tuntiset musiikki keskustelut suomen musiikki bisneksestä, jvg:stä, paperi T:stä, pyhimyksestä, cheekistä ja muista sankareista.
En ole ennen kuunnellut esimerkiksi jvg:tä ollenkaan, mutta satuin odottamaan toissa yönä uutta sinkkulohkaisua ja olihan se sen arvoista :):)


Seuraan lisää ihmisiä liityttyä korkattiin hendricksi ja minä korkkasin henkilökohtaisen pohjani olemalla ainut meidän seurueessa joka otti turpaa pidrossa 6-0.
Pelien jälkeen otettiin kyyti seuraavaa kohteeseen ja sieltä jäbien kanssa lopulta mentiin calleen bailaamaan. Olin tainnut luvata, että mekkoni takia en tanssi yhtäkään biisiä, mutta kyllähän meidät sieltä pimeinä tunteina löydettiin ;D

Meillä oli kaikilla niin hyvä meininki päällä, että aika meni kuin siivillä ja pakotin jäbät maistamaan kaikkia mun ihme drinksuja ja taisi siinä jossakin vaiheessa mennä muutama salmari shottikin.
Meidän illan kruunasi yhteinen taksimatka ja hyvien joulujen toivotus mutta siitä sitten myöhemmin lisää :D:D:D

Tänään mä kävin oikeasti aamulla vähän kävelemässä meidän gogolah-n kuuminta rantabulevardia, sekä olen pessyt pyykkiä ja pakkaillut.
Lähetin äsken mun parhaalle ystävälle ääniviestin, että mun tekee sikana mieli irtokarkkeja niin mä sain privaatti kyydin apcille ostamaan kartsaa! voitteko kuvitella??
Mulla on maailman parhaimmat kaverit :):):):):)


Hello world! it is 2016 isn't it? Fresh and clean and neat! I had an amazing new year's eve with my friends. I am so happy that everything was so perfect yesterday,  I could not imagine any better way to spent my nite. 

                                               INSTAGRAM // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER