sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Don't believe everything your hear. I grow daily, so yesterday's message deliver can be wrong already.

Mulla on ollut jo monta päivää putkeen tosi hyvä fiilis. Jotenkin tuntuu, että kaikki muutkin mun ympärillä svengaa ihan hillittömästi, ehkä se on tämä helmikuu? ;) Päivät pitenee ja kevät lähestyy, jengillä on varmana mieli keventynyt kun pahimman kaamos kauden läpi ollaan rämmitty jo.
Mulle tuli tänään somea selatessa, sellanen ihan älytön ylpeyden tunne kaikista mun ympärillä olevista ihmisistä. Yks julkaisi sinkun, toinen on äänittämässä koko päivän, yhdellä on musavideo tulossa, yksi oli omalla keikallaan eilen, toinen on sitkeä ihana oma itsensä vaikeuksista huolimatta, yksi on maailmalla ja sitä rataa. Ihan hillittömiä tyyppejä, mä oon onnekas!
I have been having so good days lately. It feels like all around me are having the time of their life as well and it makes me super happy and proud. I am so sure that people are already getting the idea that we have almost beaten the dark on cold times (how dramatic : -D) and soon it is summer again! Day after day we have more light and before we notice it is time to get those bikinis on again. 

Mä levytän tällä hetkellä mun sängyssä, ja syön mun uutta lemppari herkkua, luonnon juggea prodella, banaanilla ja pähkinöillä. Kannattaa kokeilla, ihan mieletön kombo :--)
Oon ihan paketissa eilisestä jalka treenistä, ja en malta oottaa, että huomenna mut voidaan nostella ylös kun en omin avuin pääse :-D
I am currently on my bed, eating some protein rich youghurt with fresh banana and nuts. I am so sore from yesterday's workout that it will be good times tomorrow. I can't wait to get people carry me from place a to be ;)
 Eilen salilla kävi jännä juttu. Menin tieten tahdoin mahdollisimman myöhään lauantaina salille, koska silloin siellä yleensä on se jengi joka oikeesti menee eikä meinaa, kun muut ovat ottamassa enemmän ja vähemmän kuppendaalenia. No tällä kertaa salilla olikin sillen ruuhka-aika ja mulla tuli kunnon käsitreeni jalka treenin päälle, kun jouduin niin monta kertaa ottamaan kuulokkeet pois ja laittamaan takaisin kun jengi tuli juttelemaan. Sen lisäksi multa kysyttiin että, oonko ammattilais fitness urheilija, kun treenaan niin intensiivisesti. Päivän paras kehu!
Tää tuleva viikko näyttää tosi kivalta, ja terveenä oleminenkin on ihan ässää. Mulla on tällä hetkellä paljon kivoja isoja yhteistyö projekteja tiedossa, joista te kuulette myös pian mahdollisesti sekä muutamia tosi tärkeitä kuvauksia helmikuun lopulla. 
The upcoming week seems to be legit. This february will be very exciting for me in the means of co-operation and sponsoring things, which I will tell you later on more. I have also one really important shooting thing coming which makes me super excited. 

 Svengaavaa alakavaa viikkoa, muistakaa loistaa!
Have a good one babes, remember to shine!
                                  INSTAGRAM // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER // ASK