sunnuntai 27. joulukuuta 2015

UUSI VUOSI -Three years ago I was a freaking mess and really I am still a mess but a peace with that and with a way bigger muscles"

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!
HEAD UUD AASTAT!
HAPPY NEW YEAR!

Nyt on joka vuotisen, tässä on minun vuoteni postauksen aika.
Tervetuloa koko blogi historian pitkimpään postaukseen, päihittäen muunmuassa raamatun.
Ai miten niin raamattu ei ollut blogi muodossa??
It is time to wrap up the year. The annual what was my year alike post!

käkäkäkääääTammikuu / January
""
Tammikuuna jatkoi jo vauhtiin päässyttä pop-jazz uraa. Tanssin niin kovasti kokkolassakin ollessa, eikä uusi-vuosikaan ollut yhtä railakas kun edellisensä. Kokkola oli pimeä ja kylmä, mutta silti niin rakastettava. Vuoden alussa kokosin ajatuksia, ja elämän toiveita yhteen. Tein muutoksen ja päätöksen haluta elää aktiivisemmin. Tammikuu oli myös tallinnaan paluun aikaa, oli salia ja bailausta kaikkea hyvässä suhteessa. Pidin workshoppeja, ja bailasin itse menemään koeviikkojen keskellä. Oi tallinna kuinka sinua rakastan.
January was a natural way to continue dancing. Kokkola was cold and dark as it always is. My new year 2015 was not as party-on as the last one, but more like a refreshing ritual to a new more active orientated life. It was time to get back to Tallinn, back to university, back to a studio. Oh, Tallinn how I love you. 


Helmikuu / February
""
Helmikuussa ikävä oli kova kotia ja kokkolaa ja oli aika mennä vierailulle.
Lue tämä postaus helmikuulta!. Pääsin kisaryhmään popjazzissa, ja sain syvä analyysejä mun luonteesta. Mun kotiin lähetettiin ruusuja ja suklaata ja kirjeitä. Minä yritin pysyä poissa kotoa.
Helmikuu oli myös brunssien ja urheilun aikaa.
On February, I went to visit my family, as I find myself aching to home. I was part of our competition group. I got delivered chocolate, roses and letters to my home. Instead, I try to avoid going home. February was also the great time of doings sports and eating brunches.


Maaliskuu / March
""
Maaliskuussa tammikuun zen -remontin tulokset alkoivat näkyä toden teolla hyvinvoinnissa. Maaliskuussa oli myös koreografiointi ja tanssiduuneja. Tein mm referenssit yhteen tv-mainokseen. Luin paljon, käytiin sallan kanssa parhailla perinteisiää lauantai illan creme bruleilla ja keskusteltiin elämästä. Voi kuinka ikävä minulla on teitä ihanat illat! Maaliskussa oli myös vieraita helsingistä ja paljon muita projekteja. Oli taistelua yliopiston kanssa.
March was time to see the outcome of my life choices made in January. It felt so good to be alive and healthy. I also worked a lot while doing my university things. We went to have some creme brulee and drinks to downtown every Friday and had discussions about life. Oh, sweet Saturday nights how I miss you. 

Huhtikuu / April
""

Huhtikuussa olin ihastunut, vaikka tiedostin elämän realiteetit liian hyvin. Huhtikuussa meillä oli myös kisat, ja mä sairastin jonku sortin hc keuhkoputken tulehduksen. Kaikki meni kuitenkin juuri niinkuin piti, enkä sairastanut tärkeällä kisakaudella. Huhtikuussa olin myös kokkolassa, kirjoitin kovasti ja kaikki tuntui menevän niinkuin pitääkin. Tein myös uusia jännittäviä projekteja joista pitää pitää toistaiseksi suu supussa. Huhtikuussa taisin myös ymmärtää, että mitä enemmän pysyn liikkeessä sitä vähemmän mulla on aikaa kelailla miksi maailman kaikkeus on ääretön ja tajusin vähemmän kelailun vaikuttavan positiivisesti mun elämään. Kaikki oli niin kunnossa huhtikuussa.
April was time to be in love but also to recognize the life realities. April was time also to be in the competitions and to have the massive amount of super interesting projects, which I can not tell yet! I think it was April when I realized that the less I think why universe in eternal the happier I am. It took me 22 years to understand that. And yes I went to university :D:D:D

Toukokuu / May
""
Toukokuussakin kävin suomessa. Toukokuu oli myös syvän pettymyksen aikaa. Toukokuu maistui maksalaatikolta. Kesä ahdisti ja elämä ahdisti. Ulkona paistava aurinko ahdisti. Päätin, että jos voin tehdä jotain kaikkien tulevien ulkomailla opiskelivien ihmisten tähden, että löytävät hyvän koulun, sen teen.Tanssiminen sen sijaan maistui hattaralta ja vaahtokarkeilta. Ja niin maistui muuten salikin.
May in my ass. I was so concerned about my future summer that I couldn't breathe. I also fight against the university because there are so bad customer / student service. I got frustrated. I decided that I wanted to help punch of Finnish people to find a right and trustworthy university for them. Instead dancing and gym was all good, as perfect as they can be.Kesäkuu / June
""
Kesäkuussa tanssin ja lähdettiin Nahkiksen kanssa maailman parhaimmalle reissulle Rigan. Meidän hotelli oli täydellinen ja niin oli Rigakin. Tehtiin kaikkia maailman parhaita asioita, ja pakko sanoa että vaikka maailmaa on tullut kierrettyä ympäri ämpäri ristiin oli tämä paras reissu ikinä. Se oli vaan kaikella tavall täydellinen ja tuli juuri oikeaan aikaan elämässä. Sain breikin duuneista ja aikaa ajatella. Reissussa kaikki meni myös niinkuin rasvattu.
June was everythig May was not. Me and my BF, we went to have a little vacation in Riga and it was all so loveable. Eventhough I have been travelling during my lifetime more than I should I still think this vacation was best of all. We had perfect weather, perfect hotel, perfect mood. It was love!


Heinäkuu / July
""
Heinäkuussa oli missikisojen finaali, jonka jälkeen elämä ei ollut enää entisensä. Minusta nimittäin tuli missi ja kaksinkertainen sellainen! Onnellisena ja pää pyörällä menin markkinointiduuniin ja ihmiset tulivat onnittelemaan. Mun puhelin soi kilpaa ja minä hämmästyin kun yhtäkkiä sain kertoa kaikkia juttuja muillekkin kun omalle blogilleni. Heinäkuussa oli myös kuvauksia, treenaamista ja paljon uusia jännittäviä juttuja!
Niinkuin edellis vuonna, ei mun enää tarvinut huijata baareissa, että olin viron prinsessa, koska minusta sellainen oikeasti tuli! Missi siis!
 July was not as hot as the previous year's corresponding one. However, it was full of exciting things such as beauty pageant final. After that week my life was not the same, it was better. My phone rang like on fire and I was in fire as well as answering questions to interviews what's up in my life. I also did some marketing job I had photo shootings and loads of work


Elokuu / August
""
Elokuu oli stressaava. Se oli kiireinen ja kisoihin valmistautumista. Se oli odottava ja livahti läpi sormien. Elokuussa kävin kuitenkin kroatiassa vähän huilmaassa ja sieltä palatessani olin kuin uusi sielu :---D Elokuussa myös olin ensimmäistä kertaa elämässäni lehden kannessa ja täysin omassa henkilöhaastattelussa. Jännää!
August was hot in the sense of stress. So I traveled to Croatia to have a bit time off. Croatia was beautiful and there was time and space to let the thoughts come clear. As I came back I had my batteries fulfilled the most they can be. August also my first appearance ever in magazine cover.

Syyskuu / September
""
Syyskuussa oli aika laittaa viimeiset missikisa järjestelyt pakettiin ja vihdoin lähteä kanadaan.
On September it was time for last getting readies to The Miss Globe competitions and it was time to have a flight to Canada!


Lokakuu / October
""
Lokakuussa oli finaali, ja oli vihdoin aika palata takaisin kotiin kanadassa vietetyn kuukauden jälkeen. Lokakuussa oli myös synttärit, seitsämän ruokalajin illallinen.
On October we had finals in the miss globe and it was time to return home after long four weeks in toronto. I also spent my birthday by enjoying five course meal in fancy restaurant and drinking champagne. 

Marraskuu / November
""
Marraskuu meni yliopisto hommia tehden ja loppu defendausta jännittäen.
November was all full of dancing, university, new people and bachelor's thesis.Joulukuu / December
""
Joulukuu tuli tänä vuonna salakavalasti, missikisojen takia. Olin omassa kisakuplassa kuukauden ja siksi joulukuun tulo yllätti totaalisesti. Joulukuu oli lempeä. Minusta tuli kauppatietiden kandidaatti, ja yksi sivu elämästä oli taas käännetty. Oli moëttia ja ystäviä. Vietin paljon aikaa salilla. Kävin helsingissä Johnnyn luona ja tulin kokkolaan. Oli kaunis jouluaatto ja näin luntakin ensimmäistä kertaa vuoteen. Joulu oli lempeä kaikella tavalla.
Joulu oli arvokas ja antoi arvoisensa päätöksen vuodelle.
December was kind and soft. I graduated from university, I became a bachelor of international business. I visited helsinki and spent time with Johnny and my friends. I visited a gym loads. I had very clear goals. I had a great Christmas, and everything was more than fine.

Se tyttö joka meni kolme vuotta sitten yliopistoon ei ole sama joka sieltä valmistui. 
Olen edelleenkin sitä mieltä, että taylor tailor taylorsen swiftin siftin switftenssönin voi lähettää kuuhuun. Tämä vuosi teki musta tosi rationalisen ihmisen, sekä se opetti mulle niin älyttömästi itsekunnitoituksesta ja siitä kuinka turvallisessa asemassa suomessa ollaan. Vuosi 2015 teki minusta Missin. Se teki myös minusta kauppatieteiden kandidaatin. Se muutti mun kehon koostumuksen, tekemällä musta fyysisesti sekä henkisesti sata kertaa vahvemman. Se antoi mun ihastua ja pisti stopin hörhöilylle. Se antoi mulle mahdollisuuden käydä ensimmäistä kertaa viron tanssikisoissa, esiintyä kanadassa suurella lavalla ja tehdä tv:tä. Vuosi 2015 yllätti, se itketti ja se nauratti.
Se teki minusta minut.
Kun katson vuotta 2015 taaksepäin voin toden totta olla ylpeä itsestäni. Tein paljon kovaa duunia ja se kova duuni tuotti myös tulosta. Ihana 2015, ole muistoissa vielä pitkään.
<3.
Vuonna 2016 aion jatkaa juuri samaan malliin, mantelimaidon kera tietenkin.

The girl who came three years ago to the university is not the same girl who graduated from there. Even though I still think taylor swift is bad, I am not completely the same person. This year made me a person who appreciate the security we have in north countries. This year made me utterly rational person, but it also made me a bachelor of international business. It made me beauty queen. It changed my whole body to be more stronger, but also trained my mind to be stronger. It gave me a chance to fall in love. It gave me a chance to do television. 2015 made me laugh, it made me hundred new friends, it made me cry and before everything: it surprised me.
The year 2015 made me the person I am today.
Now, when I look back the year 2015, I can say that I am so proud of miself. I worked hard, but I also got a lot. Pleas 2015 be in my memories long time!
Thank you for that, the very best year so far.
What a ride!

Jos haluat lukea aijemmat samankaltaiset postauksen niihin pääset tästä ja tästä
If you want to scroll through my previous years as well, please press here and here.

rakkautta,
love,
Tara


               INSTAGRAM // LOOKBOOK // PERISCOPE// TWITTER