lauantai 12. joulukuuta 2015

Gather your courage and keep moving in the right direction. If you don’t know which way to go, close your eyes and follow your heart.


Moi muruset! 
Katsoin juuri meidän parinkymmenen minuutin keikan ja join glögiä.
Olen muutenki nauttinut elämästä.
Haluaisin, että nämä päivät kestäisivät ikuisuuteen.
<3.


Aamu alkoi sillä, että sain vieraita kotiin ja kahvit juotua lähdettiin käymään trade housessa ja lounaalla. Mä söin hyvää simpukka/shrimppi salaattia, mutta viinin jouduin skippaamaan koska illalla mulle oli sali tiedossa. 

Mua vieläkin päivittäin jaksaa ihmetyttää se kuinka paljon paremmin sitä näillä ruokamäärillä jaksaa, ja etenkin se kuinka paljon nykyään oikeasti saa syödä. Tää lihaksen kasvatus on kuitenkin mulle tosi tuore juttu, joten olen ennen tottunut siihen pulkkanaruna, että jos vähänkin syö ohi ruokavalion se näkyy heti poskissa. Nykyään sen saa hyvin kohdistettua vaikka sitte sinne pyrstöön ;>

Kun oltiin viimeksi ulkona, niin sain ehkä maailman ihanimman kohteliaisuuden. Mun lihaserottovuus on kuulemma paljon parempaa kun yliopiston ykkösellä. Eli ehkä me ollaan sit jotain tehty oikein :):):):):):):):):)
Kyllä muuten huomaa, että kroppakin nykyään suodattaa alkoholia ihan erilailla kun ennen. Nyt kun kropan massa on vähän muuttunut, on jotenkin paljon freessimpi olo seuraavan päivänä vaikka moëttia muutaman lasin juokin, kun ennen tuntui jo yhden lasin jälkeen seuraavana päivä sielussa asti.

On tullut muuten viime aikoina syötyä ulkona kohtuullisen paljon, alkaa pikku hiljaa kaipaamaan jo toden teolla kanaa/wokkia/riisiä yhdistelmää :-D 

Tänään vieraan lähdettyä, mä katsoin hetken ihanaa verhoa yuotubesta, ja tein historiaa ja otin kymmenen minuutin pika rentoutumisen. Siinä vaiheessa kun kello löi sen verran, että pitäisi lähteä salille niin mun teki mieli pistää vielä yksi video pyörimään. 
Jos mun kiinnostusta voisi mitata celcius asteilla, olisi ollut pakkasen puolella!!
No otin preworkoutin ja lähdin sen kummemmin mun gymin kiinnostustasoa arvioimatta, ja kyllä kannatti. Siellä oli vanha porukka koolla, minä ja lauantai -jäbät ja maagisesti meillä kaikilla näytti olevan haukkari päivä. Mua nii nauratti kun salin kaikki ainoat kuusi ihmistä jonottaa samaan laitteeseen. Mutta koska olen queen hallitsin tottakai koko tilannetta
:---D
 
Joten sellasta tällä kertaa. Kaikki on täällä enemmän kun okei.
Mites siellä??

Rakkautta.