maanantai 16. marraskuuta 2015

A friendly reminderleijailemas


Mitä kuuluu maanantai?
Tossa salilla rautaa pumpatessa tuli monta hyvää syytä rakastaa maanantaita ja ajattelin jakaa ne teidän kanssa.

1) Jos sä olet ihminen joka ei varsinaisesti rakasta sunnuntai aamujen "uusi mahdollisuutesi alkaa nyt" voi alkavaa maanantaita pitää uusien mahdollisuuksien kuninkaana. Uusi viikko, uudet kujeet eikö niin?

2) Puolestaan, jos vihaat maanantaita ja se on jo yli puolessa välissä, positiivista on se, että a) selviydyt maanantaista ja b) se tulee vasta viikon päästä takaisin

3) Maanantai on penkki päivä.

4) Löysin tänään jäätävimmän jalkalihaksen mun jalasta jota oon koskaan eläessäni nähnyt!! Siis tämä on maanantain plussa puolia myös ehdottomasti

5) Maanantai on uusi päivä niinkuin kaikki muutkin loput kuusi viikossa, ja sulla on 24 tuntia aikaa olla mahtava! kelaappa sitä!

" who did that to you? Who fucked you up so bad, emotionally and mentally that you’ve completely shut down anyone who tries to help you. You don’t talk about your feeling, you push people away, and you let negative people in. You refuse to open up and let someone love or care about you. Who fucking did that to you? "


Ja sitten otsikkoon. Halusin muistuttaa teitä, mun rakkaat internet ystävät jostain. 
Koska nyt marraskuu jo alkaa kovaa kyytiä painamaan päälle, ja joulu stressindaalenit on kohta ovella ja kaiken maailman koeviikkojen bonus viikot on täällä, niin kelailin että siellä ruudun toisella puolella on varmasti jotain ihmisiä jotka tarvitsevat tätä.
Halusin muistuttaa siitä, että olette tärkeitä.
Ja päivät ovat riippumattomia toisistaan (en voi sanoin kuvailla kuinka tärkeää tämä on ymmärtää..)
Ja te kelpaatte juuri sellaisena kun olette (Paitsi naapurin veijo joka vittuilee aine, sinä et kelpaa).
Pitäkää huolen itsestänne ja omasta kropasta, koska se on ainutkertainen ja tärkeintä mitä omistatte.
Muistakaa ymmärtää ja olla kilttejä, älkääkä antako kenenkään kyynisoida itseänne pakettiin.
Sen sijaan menkää vaikka punkuille ja naurakaa hauskoille jutuille.
Laittakaa prioriteeti suoriksi ja olkaa yhteydessä niihin ihmisiin , jotka on teille tärkeitä koska mikään ei tässä maailmassa ole niin arvokasta kun ystävyys ja rakkaus.
Se ei ole tärkeää kuka on oikeassa ja kenen ylepys ensimmäisenä murtuu, vaan se kuinka paljon toisesta välitätte.
Te olette tähtiä! <3
Mun tähtiä! <3
//Me telling how you have hundreds of reasons to love Monday instead of hating it. I also wanna give you a friendly reminder to love yourself. Even though there might be stress and drama in your life, love yourself because that is something that is really important. Remember to take care of your body and your loved ones, because eventually the biggest thing you have in your life is the true friendships and loved ones. Make your priorities straight and eat your pride, as there is much more important things in life than thinking who is right. I love you all, Kisses!<3

                     INSTAGRAM // LOOKBOOK // TWITTER // SURVEY // MISS FINEST FACEBOOK