tiistai 13. toukokuuta 2014

PUTIN YOU CAN NOT SIT WITH US

"It is so hard to leave—until you leave. And then it is the easiest goddamned thing in the world. ‪#‎kokkola‬ ‪#‎helsinki‬ ‪#‎tallinn‬ ‪#‎airport‬"

Flunssasta päästiin kuin päästiikin eroon, halleluja!!! HAALLELUJAAA- HAAA-AALLE-LUUJAAA-HH HALLE LUUUUU-UUUU-uuu-JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Voitte soittaa mulle millon vaan virka-aikaan niin voin antaa henkilökohtaisia neuvoja flunssan niittamiseen yhdessä päivässä, vaikka olen varma, että teidän viesteillä oli osansa tsemppauksessa (50%-60%)

Torstaina oli päivä, jolloin teki mieli heittää yläfemmoja tuntemattomille, vastaan tulijoille. Elämä oli jännää ja jees! Bussissa tuntematommat auttoivat mun laukun kanssa, ja illalla suvi laittoi vielä minttuakakaot tulille kruunaten illan sen jälkeen, kun oltiin tyttöjen kanssa pulistu koko laiva matka.

Aamulla nappasin lennon kokkolaan ja mua odotti moinen yllätys.. Turvatarkastuksessa sain kiitosta, että olin ensimmäinen virolainen joka osasi puhua suomea (KJEHEKJEHHH KÄÄÄKÄKÄKÄ) en korjannut.Meillä oli myös euroviisu katselmat ja veikattiin kaikki omaa voittajaa. Mulla karkasi taas juttu vähän lapasesta ja sen sijaan, että olisin käyttänyt aivoja käytin sydäntä ja keskitin mun voiton suomelle, kreikalle, puolalle (SLAAVIT JEE, SLAAVIKYYKKY JEE) ja menin ihan metsään. Olisin myös mielelläni veikannut viroa voittajaksi, vaikka en kyllä ole edes kuullut biisiä, mutta se ei kuulemma käynyt päinsä.. Pakko vielä mainita, että kun juttelin mummun kanssa seuraavana päivänä, nana oi ehdottomasti sitä mieltä, että puolan olisi pitänyt voittaa. IHANA!

Laitan äidin mieliksi tähän puolan kappaleen:
KJEHEKEJEHE Kuukletin, voinko sanoa itseäni slaavilaiseksi koska asun virossa. Joudun muuttamaan ehkä puolaan, että voin sanoa itseäni slaavilaiseksi naiseksi, joten maisterin opintojen päämäärä on nyt päätetty.

Sitten oli äitienpäivä, ja jotain muitakin päiviä, mutta ne olen jo unohtanut!!
Mutta sitten oli myös venäjä-suomi peli ja se oli ehdottomasti yksi vuoden 2014 traagisimpia päiviä. Shipatsev taklasi jormakan, ja minä huusin itkin ja henkilökohtaisesti olin myös valmis karkottamaan shipan ei pelkästään maailmasta vaan koko universumista. Olisin tarvintu myös verenpaine lääkkeet pelin aikana, koska selvästi jääkiekko ei tee hyvää mun verenpaineelle, mielenterveydelle tai matemaattiselle lahjakkuudelle... Pidin koko ajan pelikatsomo yhteyttä savonlinnaan, ja viestittely oli tottakai kaikella lailla akateemisesti vahvoin perusteltua :D

Mutta hei, onneksi oli hyvät ruotsalaiset tuomarit, niin suomen oikeus oli pelastettu. Mä yritin antaa koko loppu pelin leksalle telepaattista yhtyettä, että kävis niittammassa shipan, mutta mun telepaattinen yhteys oli yhtä epäjärjestyksessä kun suomalaisten peli identiteetti shipan kuolettavan iskun jälkeen, joka oli taas yhtä solmussa kun kokkolalaiset puhelinlangat, jotka ovat yhtä solmussa kuin mun kuulokkeet joka aamu kun pitää lähteä yliopistolle, jotka on yhtä solmussa kun kengännauhat sunnuntai aamuna... KJEHEHEKEJEJEKJE :---D
ja sitten muihin aiheisiin.
Maanantaina otin lennon takaisin stadiin, ja mulla oli jännät paikat koska näin siellä ystävää jonka kanssa ei olla nähty moneen vuoteen. Meitä kumpaakin nauratti kuinka elämä oli mennyt eteempäin ja vuodet vierineet. Toinen meistä oli toisessa maassa ja toisesta oli tullut vanhempi. Mun piti kiirehtiä tekemän markkinoinin esitelmää, mutta koko action viikonopusta olin vielä ihan päästäni pyörällä.

 Helsinki oli kylmempi kuin Tallinna ja laivamatkakin meni super nopeesti taivaslaulua lukiessa. Mua odotti iloinen yllätys terminaalissa, kun mun ei tarvinut kantaa yksin laukkuja himaan vaan mua oltiin vastassa. Muutamat maanantai vana tallinnat ja mä opettelin venäjää ja virolaista õ kirjainta, aika huonolla menestyksellä. Kyllä musta vielä se slaavi jonain päivänä tulee! :-D
slaavilaista karvaa kuvassa
Nyt istun kotona, ja yritän pois sulkea kaikkia tekemättömiä koulu, baletti ja tanssijuttuja mielestä. Tästä tulee helkkarinmoinen kuukausi, mutta jos selviän hengissä, olen taas superwoman ja ansaitsen kunnon palkinnon, en ole vielä miettinyt mikä se voisi olla. Tässä viikossa on myös paljon muuta jännittäviä tapaamisia ja juttuja, jotka nostavat myös mun verenpainettaa ja osa auttaa mua jaksamaankin (ehkä).  Niinkuin tiedätte, olen tubla buukkauksen maailmanmestari, joten kohta vedetään taas enkkoja kiireen kanssa :--D MUTTA EI SE MITÄÄN ELÄMÄ ON KIVAA KUN ON KIIRE

Tänään melkein myöhästyin luennolta, mutta koska mulla on myös piileviä superpowereita jo valmiiksi kerkesin vuoden viimeiseen pop quizziin. Nyt mun pitäis ainakin tehdä kaksi yliopisto juttua valmiiksi, opetella balettia, käydä kaupassa koska ainut asia joka mun jääkaapissa tällä hetkellä on, on viinipullon loppua, siivota sekä hengittää. Viimeinen taitaa olla haasteellisin. 


no niin se olis siinä, MUISTAKAA SYÖDÄ KALANMAKSAÖLJYÄ!!! ja c -vitamiinia//Hey hi and hello there! I traveled to Finland last Thursday and after having a wonderful night in my best friend's place I had plane to catch to my hometown. I enjoy the flight and immediately when I came to kokkola my schedule was fullfilled with different tasks. I spend A great weekend with my family and after Sunday it was time to leave again. I greeted one old friends in Helsinki and came to Tallinn via boat. Before I went to boat, we speak about how one of us was studying and livign abroad and one of us had became a parent. Tallinn was much warmer than Helsinki and I got happy suprise since there were a person waiting for me in terminal, which I found delightful. We ended up drinking cream liqueur and he teaching  Russian and other funny things, and eventually it was time to go to bed. On Tuesday I almost came late my sociology lecture but happily arrive just in time. Now I am going to do my university things before my evening's ballet lesson. It will be so stressfull and hard, the whole next month but when I succeed I will be a winner!