keskiviikko 14. toukokuuta 2014

"Onko sulla huono hetki hetkessä"


Päätin aloittaa tänään legendaarisilla sanoilla jotka kuulin tänään puhelimessa. Ennen kun kerron lisää hetkistä hetkessä, tässä Salleri olis resepti sulle siitä kookos-bataatti-inkivääri keitosta josta puhin!! 


Osta kaupasta:


inkivääriä peukun kokoinen pala
limen puolikas (luulen, että joudut ostamaan kokonaisen, mutta laita loput gin tonicciin viikonloppuna)
kookosmaitoa
suurin bataatti mitä löydät
porkkana
sibale
kasvisliemikuutio
currya/mustapippuria/chiliä/suolaa

keitä noin 4 ja kolme ruokalusikallista vettä aivan liian pienessä kattilassa niin, että koko ajan roiskuu puolet yli. Lisää joukkoon kookosmaito. Laita bon iveri taustalle. kun vesi/kookos systeemi kiehuu heitä sinne pienenetty inkivääri (pilkkoutuu itsestään) sipulin palat, bataatin palat ja porkkanan palat. Kun ne on pehmeitä laita kaikki blenderiin ja sinne  limen mehu ja mausteet (paljon mausteita, etenkin curryä!!!) blenderin pyöriessä laula "Tara on paras, tara on ihana tara on kaunis tara on taraaaaa" laulua maamme laulun hymniin (tärkein vaihe, ei haittaa vaikka esim unohdat keittää bataatit, tämä on paljon tärkeämpää) JA VOILA KEITTO VALMIINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sitten jatketaan

Tänään tallinnassa paistoi aurinko ja mä heräsin aikaisin, kun mun puhelin soi 8:36 (???????). Luin taivaslaulun loppuun, tein aamupalaa luin postimajaa ja myöhästyin yliopistolta.
Yliopiston jälkeen oli tytöt ja oli kaupunki. Oli uusi vaateliike ja ihania vaatteita.  Hetken pyörittyä viru rotermanni akselilla jatkettiin vielä pull and beariin. 

 Lopulta päädyttiin HETK:een, boheemiin ravintolaan rotermannilla. Naurettiin ja puhuttiin jaloista jotka ovat vieneet eteempäin, hyvistä esiintyyjistä, vaikeista kesistä, ja kreikasta. Kahvit vaihtuivat salaatteihin ja bataatti paistoksiin kun naurettiin ja ihmeteltiin maailman menoja. Kahvi kuppien ammottaessa lopulta tyhjyyttä, me lähdettiin alusvaate ostoksille.

 Löysin myös alusvaatteet jollekkin muullekkin. Halleluja, nyt ei tuu iphonellekkaan enään kylmä ;D 
Nyt pitää taas kiitää, adieu!

ps. stolen kisses suosittelee:----------------D