maanantai 5. toukokuuta 2014

Oh sleep baby sleep I lie next to you

FIRST THINGS FIRST

Nahka-albert vei mut taas suomen tv:n ihmeelliseen maailmaan, koska minähän luonnolisesti olen täysin kujalla suomen tv tarjonnasta. Oottekos kattonut suuria seteleitä?? Mun ehdoton lemppari pari on Tuomas ja Matti, maailman symppiksin pari!!! ketä teidän lempparit on?

Tehtiin myös suvin kanssa yhteispäätös, että mennään heti seuraavaan ohjelmaan jossa voi voittaa rahaa ja jossa saa toimia parina. Mä uskon, että me voiteittais koko sarja, sekä myös muun maailman kilpailijat sata-nolla, niinkun viedään ainainen ALIAS taistokin. Ei olla _KOSKAAN_ hävitty nahkiksen kans aliasta, et saa tulla haastamaan, ken uskaltaa!!!

Kokkasin myös paprikoita. Olen mestarikokki, vähän niinku Tomi björkkkkkki

Vappu meni vallan mainiosti. En jaksa kertoa enempää. Oli kivaa, kattokaa itte:
No okei kerron kuitenkin. Yhden jutun. Vapun yksi ehdottomia kohokohtia oli viiden ihmisen kombo ja minttuveden litkiminen yhdessä yhden ainoan sateenvarjon alla. Se on yliopisto rakkautta se.
Nahkis joutui ottamaan vielä kolmantena päivänä vapusta loikkaria. Mutta kerran vuodessa saa. Minä sen sijaan keskityin hieman enemmän hengellisiin menoihin. Olin iki onnellinen kun löysin suomesta kirjan, jota olin kauan etsinyt:
Jouduin kuitenkin aloittamaan alusta seuraavana päivänä lukemisen koska en muistanut mitään alusta. Luin siis lauantai aamuna sängyssä röhnöttäen suville ääneen taivaslaulua. Oon niin ihana, kaunis mahtava sekä matemaattisesti lahjakas kun jaksan lukea parhaalle kaverille ääneen kirjoja. Ansaitsisin nobelin palkinnon.

No sitten tuli maanantai ja helkkarin flunssa. Olen vetänyt koko solariksen apteekin kaikki rohdokset, sekä äsken vielä kävin hakemassa inkivääri karkkeja, riiskikakkuja ja jäätelöä varastoon. Meinaan syödä koko litran jäätelöä tänään ja parantua huomiseksi. Jos nämä eivät auta, saatan vaihtaa uskontoa hinduksi tai sitten mennä tekemään kuperkeippoja pihalle, koska kuulin joskus sen auttavan flunssaan.
Panostin tänään kouluun oikeen urakalla, eli näytin ihan nörtiltä ja kuusivuotiaalta samaan aikaan.


Nyt on kyllä valitettavasti ihan pakko lopettaa, tuli sen verran tärkeä sähköposti
käääkäkäkää ! Sen lisäksi vedin koko paketillisen riisikakkuja. Seuraavaksi sitä jäätelöä. kohtumiseni!

BYHYY FLUNSSA GO HOME!