lauantai 24. toukokuuta 2014

Folks are usually about as happy as they make their minds up to be.


TSAU!
ei hitto mitä mä just nään, tossa mun viereisellä kattoterdellä noi jantterit on kantaneet tv:n pihalle ja kiinnittäneet sen seinään, niillä on sohvat, grilli sekä keinu siellä terdellä ja ulkona +30 ja kellokin kohta kaksitoista. Mä taidan kohta lentää sinne noiden kanssa!!


Noniin ja sitten taas tähän mun elämään, joka on onneksi on vähintään yhtä jännittävää! <3

oli pakko ottaa kalenteri käteen ja kattoo mitä mulle on tapahtunut.
Ensinnäkin tänne pamahti joku lämpöaalto venäjältä eli nonstop +30 ulkona, ja sisällä ja jääkapissa sekä pakastimessa. Maanantaina mentiin varblanelle lukemaan accountingin tenttiin, pakoon mun henkilökohtaista saunaa, eli kotia.
kas näin opiskelemme, kuten huomaatte. Hashtagit: #studentlife #tallinn #nopainnogain. Itsehän käytin maanantaina teemaa alien ja ylpeä siitä. Tukka kattoon niin pää on lähempänä taivasta eikö se näin mee

Ja kippis uudelle laskujärjestelmälle! financial statement, operating budget ja muut jutut

Tiistaina oli baletti ja tentti, sekä vanha ystävä insomnia tuli kylään.

Keskiviikkona olin super väsynyt ja illalla käytiin hakemassa ecusson pullo (uusi löydös SUPER HYVÄÄ) sekä kateltiin ihmisten menoja. Oltiin kuitenkin niin rättipoikki väsyneitä molemmat, toinen duunista ja toinen yliopistolta että oltiin nukkumassa jo yhdeltä.  Mä otin myös hienoja maisema kuvia noin 500 kappaletta.
OON TÄHÄN HETKEEN ASTI LUULLUT ETTÄ MUN KAUNIS TAIDE KUVA ONNISTU mutta mitä ihmettä näänkään, no onneksi pelastin sen kauniisti eikä kukaan arvaa mikä kansainvälinen käsimerkki kuvassa näkyy
ecusson uusiksi, koska se ansaitsee kaksi kuvaa SECOND ECUSSON PIC JUST FOR NO REASON 
keskiviikkona myös mut pysäytti mies ja pyysi mun puhelinnumeroa keskellä virua, ja mikä hauskinta juho oli koko ajan puhelimen päässä, joten voitte arvata kuinka kauan tästä saan kuulla kettuilua.. Mies ei hellittänyt vähällä vaan siirtyi puhelinnumeron jälkeen myspacen kyselyyn. Minä siirryin puolestani valkoisiin valheisiin, ja lopelta oli pakko juksuttaa että oli kesken tärkeä business puhelu. 

tämä on mun normaali auringon ottamisasento treenaan samalla myös tota mun oikeaa kättä joka näkyy mutaationa kuvassa.
JUKSUTTAMISESTA TULI MIELEEN!!! 
ei hitto, te tiiätte että mun pahe on vähän juksuttaa ihmisiä kun olen hiprakassa (en ole koskaan hiprakassa) niin kuulkaas nyt on sellanen juttu, että juksuttelin menemään sillon kohtalon torstaina jotain turisteja, että oon viron kuningatar (prinsessa) ja ne osti sen ihan täydestä... Mua itkettää koska kelatkaa sitä hetkee kun ne tajuaa, ettei jutellutkaan viron prinsessalle :( ne oli niin nuoriakin vielä, sydäntä raastavaa, tiedän mä oon aika hirvee ämmä.
Torstaista ei ole muistikuvia. OMPAS!! suomen peli, voitto, sekä minä vetämässä polvituuletuksia pitkin kämppää, sekä pr tenttiin lukemista.

Perjantaina oli tentti, lisää lukua, nopeasti kaupungissa käynti ja kun olin hakemassa postipakettia päädyin lopulta varblaneelle kaikkien ihanien ihmisten kanssa. Poskipusuja, uusia ystäviä ja kesää <3
Tulin kuitenkin kotiin klubin sijaan (SUPRISE!!!) ja lähdin lenkille (SUPRISEEE nro2)
this pic is from Elisaveta's fb, all the credit to her! <3
Tällä kirjalla on muuten maailman sympaattisin hapitus. Kattokaa nyt, ja arvatkaa sen sivut on niinkuin käsin leikattuja, niin rakkautta!

Nyt mä menen, ja unohdin taas varmaan puolet, mutta nyt on ihan pakko kiitää kiitos kahvista ja heihei!! TSAU

//It is hot as hell in Tallinn but you gotta love it! One thing you can not love is final exam season. I have spend some quality time with my old and new friends, and as usually being busy and stressed out as hell. Tomorrow is going to be one exciting day, so gotta stop writing, byebye see you please come again.