perjantai 18. huhtikuuta 2014

SPEAK UP AND SPEAK OFTEN

Kamalat ajat. Kertakaikkisesti.
 karkkilakkoa on koeteltu, mutta olen pysynyt kovana. 62 pv takana lämittävät kuitenkin sydäntä hieman.
muita tekijöitä jotka ovat vaikuttaneet inhottavalla tavalla kamaliin aikoihin on
-koulumotivaation puutos
-economic analysis kurssi
-helkkarinmoinen pohjoistuuli
sekä se, että

en ole herännyt moneen viikonloppuun niin että tukka olisi oikeasti kipeä.
 siksi halusin vetää oikeen kunnon kärsimys pääsiäiset, mutta mitä ihmettä kaikki moukat karkasivat suomeen. sain yhteensä fb:hen ja watsappiin noin 500 viestiä miksen lähtenyt suomeen lomalle. Insproin vastaukseksi kaikkea alieneista pääsiäiskokkoihin.
Kai te tiedätte, että noidat liikkuvat yksin pääsiäisenä?
Ja keskipohjanmaalla noitavainot olivat kovimmillaan?
meitsi tiistain baletti treenien jälkeen
tajusin äsken etten saanut kutsua tänäkään vuonna oscar gaalaan. Mikäpudotus. ymmärtäähän sen, että kun muutan niin paljon maasta toiseen että kutsut menevät väärän maahaan. Oscar gaala oli helmikuussa ja minä olen pelkästään kuussa, eli myöhässä, kaksi kuukautta nimittäin.
VÄLIKOMMENTTI
miksi Elina on uudessa päivässä sen ääliö pitkäletin kanssa??? 
Miksi tuollaiset komeat ryökäleet pääsevät aina kaikesta niin helpolla??
nyt hei vähän vertaistukee tähän hommaan, etten oo yksin miettinyt tätä!

Perjantaina meillä oli bizniz meetinki Iidan kanssa revalissa.
ekonomista analyysiä piti tottakai compensoida jollain, joten lähdettin Miian kanssa viineille illalla.
Satoi vettä, mutta Tallinna oli niin kaunis 24 kerroksesta katsottuna.
Meillä oli kivaa 
taidekuva laseista

Sunnuntain bluesi vaihtui maanatai jazziks. Mulla oli presis josta on myös erittäin hyvää kuvamateriaalia. Lisäksi maanantaina väittelin kiivaasti luennon jälkeen proffan kanssa (se temperamentti) ja lopputulos oli todella fiksua juupas - eipäs keskustelua. :-D  


Maanantain vastaisena yönä näin outoa unta chuck basista jossa seurusteltiin ja tällä oli kauhee huoli, että mä lähden jonnekkin. Se oli ihana uni.

Myös joku muu näki musta unta, ja mua onkin kuumotellut onko tää joku merkki.
Pelottaa:

Tiistai ja a2  venäjä ilta sekä rakastuminen kokoomusnuoreen joka oli tvssä. Myös tekstiviesti ilkka veti hyvin. Mun suurinta viihdettä nykyään on kattoo noita A2 iltoja ja scrollaa twitteriä samalla. Ihmiset on vaan niin ylitsepääsemättömän hauskoja!!! Parasta viihdettä :---D

keskiviikko yritin mm inspiroida jalkaprässiä ja valvoin liian myöhään. Tein niin chilistä ja valkosipulista avocado pastaa, etten voinut loppu iltana poistua kotoa. Pr tunnilla tehtiin sellasia feedback harjoituksia, että mun myötätunto varastot oli lopuissa, koska olin luovuttanut niiden luentojen aikana kaiken vapaaehtoisille. Teki mieli mennä paijaamaan välillä.
 mulla on vähä opeteltavaa  vielä kovanaamassa olemisessa.

Torstaina tein tehosiivousta. Ennen luennolle lähtöä ajattelin tuulettaa mun matot parvekkeelta. Mä tiiän, ettei se oo sallittua kerrostalossa, mutta mulla on hyvät perustelut
a) Tässä talossa asuu pelkästään bizniz miehiä ja naisia ja ne ei oo ikinä kotona päivisin
b) teen sen salama nopeasti niin kukaan ei huomaa
c) matot ovat pienet
Olen kokeillut myös saatananpalvoja meikkejä muutamana päivänä. 

Torstaina kuitenkin tapahtui jotain dramaattista. Tuuli vei molemmat matot seitsämännestä kerroksesta sisäpihalle, ja minä nolona perässä menin hakemaan niitä.
Luojan kiitos ei mennyt minkään audin tai mersun katolle, siinä sitä oltaiskin sitten oltu. :-D

Elämä on hassua  

Tänään olen  kerennyt jo vaihtaa sähköpostiviestejä dimitrin kanssa. Dimitri on sympaattinen äijä paikasta josta otan netti ja tv-pakettini, ja tänään valitettavasti jouduin ottamaan taas dimitriin ytheyttä, koska nettini toimii _todella_ huonosti.
Dimitri yritti kerran soittaa mulle, ja mun puheli oli tentin takia pois päältä. Ruotsinkielinen muija puhelimessa kertoi, että puhelin on pois päältä, jota Dimitri ei tietenkään ymmärtänyt.
Tästä Dimitri veti johtopäätöksen, että olen ruotsalainen.
Siispä jokainen sähköposti alkaa mukavalla :HEJ huudahduksella.
Voi dimitri...

EDIT: sain juuri puhelinsoiton, dimitriltä. Ette usko miten hyvää palvelua, siis laitoin sähköposti viestin ihan kivaan sävyyn että oonko asentanut boxit oikeen kun ei netti oikeen toimi ja ne soittivat mulle heti tänne kotiin!! gotta love Estonia! and dimitri

EDIT KAKSI: tää on siis se sama nettiasiakaspalvelija dimitri, joka kuunteli mun "mksii melkein kaikki miehet ovat ääliöitä" valitusta aikoinaan :----D en kestä

Nyt mä teen maailman kuninkaallisen aamupalan ja illalla lähden dowtowniin käymään.
ps. Terkkuja ainakin savonlinnaan, kokkolaan, stadiin ja kreikkaan! MUSI!

// I have been avoiding candies 62 days! Can you believe this? It is Easter and we have been discussing with my international friends how they spend Eastern holidays in their country. I have discovered so odd and amazing traditions :D I have also spent my freetime dancing ballet, avoid social media, reading books and being dowtown with my friends. Have a good Eastern!