sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

sanoja joita kannattaa muistaa ja biisejä joita ei voi unohtaa /Words made to remember and sounds that you can't forget

Musiikki on niin paljon enemmän mulle kun ääniä taustalla, tai viihdettä matkalla. Mä oon kasvanut musiikkiin kotona ja tanssi salilla. Soundit puhuu mulle (:-D) ja livemusiikin mahtavuuden tajusin jo ennen ala-astetta. Jotenkin musiikki on myös tosi henkilökohtainen asia mulle, ja sen takia en ikinä linkitä tänne sellasii biisii mitä linkitys hetkellä kuuntelen.
//Music, oh lord, music. It has always meant to me so much more than just noises on background. I have grow up with sounds, in home and at dancestudio I have found the tremendous moments in hiding behind sound that comes from live stages. Music all in all is really personal thing to me, and that is reason why I wanted to give you a few songs that have tremendous meaning to my life

 Nojoo tässä kuitenkin biisejä jotka on elämää suurempia, eikä niin helppoja kuunneltavia.
Hiki, karhu ja tavastian täysi tanssilattia. Taisi olla yön hiljaisena tunteina kun ensimmäistä kertaa tajusin oikeesti, et mun piti tehdä jotain elämälleni jos et ollu sataprossasesti onnelinen. Mulle kun 87 prossaa ei riitä. Me oltiin helsingissä ja meillä oli ihan tajuttoman hauska viikonloppu.
//HELLsinki, sweat and dancefloor. In happinness of sounds I realised that I had to make something if I am not fully happy. We were at Helsinki and had such a great weekend. 
kun tää biisi rupee soimaan, mua alkaa ahdistaan. Ei välttämättä ainoastaan pahalla, vaan sellaisella jota aina välillä pitää kokea, että muistaa olevansa olemassa. Mä uskoin kaikkeen hyvyyteen ja siihen, että kaikki on mahdollista. Yks henkilö omisti tän biisin mulle, ja niinä unettomina öinä kun kaadoin viinaa laseihin kuuntelin tän biisin, joka kerta ennenkun painoin kesäöinä pään tyynyyn. Mää uskon et mikään biisi ei varmaan oo koskaan merkinnyt niin paljon kuin tämä. Samalla kun mää viimeisen kerran tulin hyvästelemästä ihmistä sen matkalla maailman ääriin, mun paras kaveri pakkas mun kanssa matkalaukkuja ja kuunteli mun loputtomia jaarituksia kandin suorittamisesta vieraassa maassa.
//When I heard this song it makes me very anxious. Not only bad, I mean, in that way that you have to experience sometimes, just to know that you are alive. I person send this song to me, and told how it tells how he feels. This song means a lot lot lot to me.


Tässä biisillä onkin sitten vähä ilosemmat muisot! yhessä irkku pubissa aikoinaan mulle omistettiin tää biisi, ja sen jälkeen siitä on tullut tapa, että aina jos multa kysytään toivebiisejä toivon tätä! Tähän liittyy myös yks niin legendaarinen ilta, irkkuihmisiä ja tunnelmaa, että huh! oon kuullut tän mm. puerto ricossa, mallorcalla ja kreikassa :--D
//If somebody askes do you have any request to cover bands, this song it is! I have heard this in various countries, and this song includes memories English cider, happy faces and true parties.

 Tähän biisiin liittyy kahdenlaisia muistoja: teini ajelut ja hullut ihastumiset sekä yks irkkuilta taas! Ihmeteltiin miten mää voin osata tän biisin kaikki sanat cover bandin soittaessa taustalla. Good times :--)
//Two kinds of memories, golden teen age years spending at the back of the car and Irish pubs.


Mun teini-iän lemppari bändi ja niin monet kotibilereivit :--D HUHHUH
//My teen-age favourite band, OH DEAR

No okei tähän ei liity mitään hyviä muistoja, mutta eksyin tähän kun selasin vanhoja biisejä. Tää on vaan aina ollut niin paras biisi ikinä.
//Okhay now special moments, but just so good song. Tätä luukutettiin vuorostaan niin monissa tankkaribileissä. Tähän biisin voi kiteyttää mun koko lukion ensimmäisen biisin.
//The true party song of high school year. So many good memories, so many parties. It is the song that can be conclusion to my high school first year.


Tää on jotenkin niin huvittavaa, että laitoin tän tänne, mutta joskus ysiluokan kesällä oli avain oli niiin kova. lähdettiin pipeen kattoo tätä, ja no eihän siitä mihinkään pääse, että avain osaa hommansa, vaikka sanomasta en tiiä. Muistan, että äitin kans ollaan käyty pitkiä keskusteluita ja voi kuinka mä oonkaan kääntänyt kelkkani :---D
//Yes I have been totally in love with Finnish-rap music. Nowdays it is not my favourite thing but still I think there is one thing we can all agree, this rapper knows his career, he is professional even if the way of perceiving life from me is totally different.