tiistai 1. huhtikuuta 2014

MOIKKA!
siis voitteko kuvitella, mä olen luuseri. Siis luusereiden luuseri bloggaaja! mulla oli koko päivän koulussa mukana KUNNON järkkäri, enkä ottanut yhtään kuvaa... Mut ootteko koskaan kelanneet kuinka siistiä ois, jos ei olis digi kameroita??? olis vaan vanhat pokkarit ja sitten pitäis aina scannaa ne kuvat blogiin? kuin coolia, ONE SHOT ja deal with the consequences!!!

mulla on on salaisuus. Mun pitäis olla pänttäämässä kolmeen tenttiin. Oon yrittänyt tänään jo kolme kertaa, mutta aina löysi itteni tekemästä jotain muuta: kattelemasta YSL laukkuja, watsappailemasta, baletista ja öö viimisellä kerralla ottamasta taiteellisia meikittömiä ja suihkufreeshejä otoksia blogiin. Tuli sellanen tunne sydämeen että pakko oli tulla jakaan nää tänne!!

// me being hyperactive