keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

HEY YOU PÄIVIS

Niinku aikasemmin mainitsin, oon ollut aika kökkö bloggaaja, joten musta tuntuu, että mun velvollisuus on lepytellä teitä... Tein tällasen rakkaus mini menneisyys postauksen jossa kerron mun elämän mini tähtihetket kronologisessa järjestyksessä. Pyydän anteeks jo etukäteen kaikilta jotka esiintyy tässä postauksessa, ja etenkin pyydän anteeksi teidän lempinimiä. Mä oon tunnetusti kuningas keksiin lempi-nimiä!!


NIIN JOO ja hei, mä tiedän, että oon luvannut toteuttaa kaikki teidän toivepostaukset mitä mulle laitatte sähköpostiin, mutta mä oon kokeillut vlogata, mutta aika ei ole vielä kypsä!!! Se on vielä joskus, mutta ei vielä, älkää enää palun kysykö sitä, sillä jo nyt itken itseni uneen joka ilta kun muistan tän... älkää kiduttako
KUITENKIN ASIAAN

Synnyin meren rannalle lintujen lauluun joskus kultaisena ysikutluvun alussa. Synnyin tanssitossut jalassa, sekä megafooni kädessä. Tässä on musta ja mamasta kuva tanssimassa joskus ysikyt luvulla.
kuva on otettu lehdestä, laatu on hd ++

 Iskän kans harrastettiin myös uimista, ja muistan legendaarisen ensimmäisen kerran kun länsirannikon kuuluisimmassa uimahallissa vedin lämpimän altaan päästä päähän ilman taukoja!!!!!!
se oli olümpia tason suoritus
Suvi ja tarppari tanssisalilla oon huono vuosiluvuissa... 2009?
Ala-asteella tapasin nahkiksen. Tavattiin seuraavalla keskustelulla:
T: Moi, kuka oot, voitko olla mun bestis?
N: Joo, voin mä olla
T: okei

ja joo, siitä asti ollaan oltu bestiksiä!

ala-aste oli aika ihme aikoja. Meidän ala-asteen oli vallannut luultavasti alienit koska oikeudenmukaisuus ei kuulunut valtion arvoihin sillon. Mutta muuttuvia arvoja kyllä käytiin meidän matikkaluokan opintosuunnitelmassa. Ala-asteella olin myös ihastunut Simoon, ja me vietettiin aika paljon aikaa yhdessä

Pääsin kuitenkin aika nopeesti ylä-asteelle. Matikka ei enää kiinnostanut, ja hain liikuntaluokalle. Pääsin ja olin tosi onnellinen, koska kaikki oli uutta ja jännää, en tuntenut yhtään ihmistä uudelta luokalta. Muistan kuinka yks poika kettuili mulle koko kesän ennen yläastetta koska sitä vitutti kun se ei päässyt liikuntaluokalle KÄKÄKÄ
vuokatti joulu 2010

Aloitin tekeen duunia neljätoista vuotiaana kesätyön merkeissä ja siitä asti oonkin joka kesä ollut tekemässä jotain.

Liikuntaluokan tytöt oli ihania!!!!! multa pääsi itku kun yksi meidän koululainen toi mulle synttärilahjan kouluun. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Meidän koko luokan ryhmähenki oli ihan ässä, ihan eri luokkaa kun joskus ala-asteella. Puolustettiin toinen toisia, ja nukuttiin salaa vessassa välitunnilla päikkäreitä. Sitten oli yks makee koulun juhla, jossa oli soittamassa rumpuja TODELLA komea poika, hesus, keneen ihastuin ja läheteltiin toisille alkeellisia naamakuvia alkeellisilla nokian kännyköillä.

no siinä välissä tottakai tanssin koko ajan ja jokapaikassa, sekä tutustuin paremmin mun "isosiskoon" ja valmentajaan, joka sekin on vielä mun elämässä!!
päivä ennen kun täytin 18Lukiossa tapasin mun ensimmäisen elämän rakkauden. Lukiossa tapasin myös monta muuta mun elämän tähtipilkkua, jotka nekin on vieläkin mun elämässä, tässä muutama:

Maaginen mökkireissu lukion ekana kesänä

Tara, Sune ja silmäpussit tankkarissa
Muistaako joku kuka meidät sito yhteen???? MÄÄ EN!
 sune ja tarppari pipe 2008 :D
luontokuvaaja -11
lukioiden päättärit ja romani tyyli
iloiset muotinäytös analyytikot 2010

 cheerleader voitto 2009 (???)

Minä (tuo pitkätukka) ja perjantai (tai lauantai ja vuodesta ei muistikuvia.. 2009??)

Lukion ensimmäisellä, mä sain vieraita myös kuopiosta ja koska pipestä oli jo aikaa, oli niin kivaa viettää viikonloppu yhdessä maratoonipuheluiden jälkeen...
tän kuvan muistan ikuisesti, olin päässyt just duunista ja skootteroin poikien kans tsillaamaan.

Vietettiin aika paljon aikaa tankkarissa, koska joka viikonloppu oli niin jännittävää. Olin samaan aikaan myös muutamassa tanssiduunissa töissä, valmensin ryhmiä ja olin aktiivisesti mukana jokapaikassa

Täytin myös kahdeksantoista vuotta, me lähdettiin penkkari matkalle, joka oli sitten paskin reissu ikinä!!! mutta siitä selvittiin ja onneksi abiristeilylle ei tarvitse mennä toistakertaa.. Samana paska-abiristeily syksynä alotin myös baletin. Sille tielle jäätiin.

Mun suurin saavutus elämässä on nämä tytöt: 

Sitten lähdin kreikkaan. Ja musta tuntui, että olisin tehnyt väärin, jos olisin ootattanut toista suomessa mun takia. Miehen sijaan mukaan lähti HEINEKEINE ja kämppisteltiin kesä yhdessä, ja tultiin suurimmaksi osaksi 8 aamulta baarista kirkosta kotiin. 
taidekuva kreikasta

 Tulin takaisin ja mulla oli stadista yks salainen. mua kymmenen vuotta vanhempi ihastus, Seppo. Musta oli tosi jännää aina vierailla salaisilla reissulla siellä, josta en kertonut kenellekkään!!

Tulin takaisin ja koin elämäni kauheimman kulttuurishokin Suomessa. Mua itketti ja ihmetytti mitä helkkaria teen täällä. Jatkoin baarihommia ja hain viroon kouluun. Se välivuosi oli aika yhtä isoo aukkoo mun elämässä, mutta silti en vaihtais sitäkään pois koska silläkin tavalla oppi aika paljon elämästä.

Sitten tapasin Yrjänän ja muutettiin Tallinnaan. Kyllästyin kuitenkin aina nopeeta ja yrjänä jäi.

Täällä sitä nyt ollaan! Huomenna juhis tulee Tallinnaan, ja mua jännittää jo nyt mitä se meinaa ostaa mulle ikävyys-ystävänpäivä-lahjaksi, kun ei olla nähty moneen viikkoon!!! Uskon että juhista rupee itteekin jännittämään kun laivassa tajuaa, että se ei tiennyt ostavansa lahjaa ja mua on kuitenkin laivanvalikoimalla aika vaikea miellyttää!!

ADIOS

//My life in bits and pieces. Have been damn good ride!!

ps. tässä postauksella ei ollut paljon erikoistehosteita. Seuraavaan lupaan laittaa!