tiistai 8. huhtikuuta 2014

"For almost 18 years you're taught to sit down, shut up, and raise your hand. Then you have to decide what you're going to do for the rest of your life"

JA KABOM 55 000 klikkausta meni rikki torstaina!! WHATAHELL pitääkö pitää pidut niiden takia?? ja bassot soi.

Miten menee kilppikset?? Mitä on tapahtunut viime aikoina?
HURJASTI täällä ainakin.

Edellisesta postauksesta tuli niin hyvää palautetta, että ehkä joskus teen kakkos osan, mutta nyt on aika kiteyttää suomalainen identiteetti.. :D::D

Ja sitten muihin yhtä poliittisiin aiheisiin.
Torstaina mun brother from another mother tuli vierailulle. Tavallaan lupasin olla hiillostamatta koko loppuelämää tästä, mutta pakko tää teille nyt on kertoo, ette te kuitenkaan kenellekkään kerro!  Laitoin sille yhden laivan aikataulut watsapilla (nopein ja paras) mutta jostain kumman syystä hän käytti mieslogiikka ja valitsi silja europe turisti rysä laivan joka kestää ainakin 16h tulla tallinnaan sekä samaan pakettiin kuului koko viikonlopun kettuilu multa. Silja Europe, ja unohtamaton reittimatka tallinnaan CHECK (anteeks en voinut olla kertomatta tästä)

Tein meille muunmuassa pasta bolognesea, johon päätin laittaa kardemummaa, ja paljastinkin sen vielä ääneen! Tää oli selvästi harhaliike, koska nyt jokaiseen silja eurooppa kommentiin sain vastineeksi kuulla kardemumma pastasta.. Oikeastihan tein vaan vähän intialaisperästä ruokaa...
Sunnuntain vastaisen yönä sain, ehkä maailman parhaan viestin, jonka ansiosta meinasin mennä makaamaan hämmennyksestä keskelle studiota. Nahkis laittoi, mulle viestiä stadista, että oli tavannut mun kauan kadoksissa olleen ihmisen, ja tää ihminen oli kumman kaupalla tunnistanut suvin (vaikka on nähnyt sen vaan kerran!!!!) ja sen seurauksena sunnuntaina vaihdettiin watsapp viestejä koko ilta. Mä en uskonut ikinä siihen, että kun sulkee elämästä jotain ovia, toiset avautuvat. Mun täytyy taitaa ruveta nyt uskomaan tohon teoriaan. Elämän on niin ihmeellistä 

Sitten vähemmän ihaniin asioihin. Ostin sunnuntaina FARKUT. Siis, minä, leggingsien kuningas ostin farkut (stretchit, mutta kuitenkin). Mulla tosin on vähän opeteltavaa, vielä tässä farkkujen käyttämisessä, koska esimerkiksi eilen, kuljin koko päivän vetskarit auki. KÄÄKÄKÄKÄKÄ. 

Vetskariauki business schoolissa kulkeminen menee samaan sarjaan sen kanssa, että luulee laittaneensa silmäänsä piilolinssin ja luulee olevansa sen huonosti, mutta 45 minuutin (!!!!!) silmän kaivamisen jälkeen tajuaa, että piilolinssi on luultavasti mennyt lavuaarista alas ja silmässä ei ole ollut koko aikana linssiä, vaan olet yrittänyt repiä irti sun sarveiskalvoa (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nyt punanen silmä, double hukkaus piilareissa ja itkukurkussa, sekä luultavasti masentuminen, yhteiskunnasta syrjäytyminen, juoppous ja lopulta muutto bosnian narkkis alueille. Elämä on kovaa, en suosittele kerta linssejä kenellekkään. 

Se mitä suosittelen on tulla kattomaan mun ensimmäistä baletti esitystä virossa! Siis baletinopettaja kysyi muutama viikko sitten tunnin aluksi, jos haluaisin tulla yhteen proggikseen mukaan ja menin lupaamaan. KUINKA SIISTIÄ! 

Eilen kävin muuten vaihtamassa korkolaput, paikassa jossa NAHKA-ALBERT saa AINA kaikki kenkäpalvelut ilmaiseksi. Hymyilin nätsti, hyvä etten silmää vinkannut ja voitteko kuvitella, multa otettiin koko hinta. Nahkalle vaan terveisiä, tästä lähin saat sun viron reissulla kuljettaa jatkuvasti munkin kengät suutarille. ELÄMÄN SUURI VÄÄRYYS 
bizniz lounaasta taiteellinen pieni kuva..
ja iso..

Maanantaina käytiin myös business lounaalla, ja olin niin poikki illalla, että jo kymmenen aikaan nukahdin täysin kesken ilta venyttelyjen. Tänään voi olla hieman haastavaa pysyä balsuun asti hereillä. 

loppuun vielä mun maailman kätevin laukku, joka sisältää meikit, muistiinpanot, laskimen, eväät sekä rahapussin :DD aitoo nahkaa paras ikinä!
niin joo ja ps. SILJA EUROPE XDXDXDDX

// Hey my honeyturtles!! it has been crazy times. On Thursday my brother from another mother arrived to Tallinn, I made him accidentally cardemon pasta dish, he came accidentally via wrong boat and we both had a good old laugh about it. After he left, I have had business lunches, school things, and as usually spend my time by being busy. And oh yes, I forget to mention how my ballet teacher invited me to dance one performance here in Tallinn. How decent is that?! it is tremendous and I absolutely can not wait. I have never believed about the cliché how other people leave from your life they make at the same time to the new one space to enter. But I have to say, how wrong was I. It was pure coincidence and a punch of good luck, I have found someone a looong time missing person, and so happy to hear that he is doing ok. I guess that was all, now  I have to get something to eat and after that I will head myself to ballet class. Take care babies!