lauantai 12. huhtikuuta 2014

Aeg ei oota keegi

Huomenta!/Morning there!

Ajattelin kirjoittaa teille miltä mun normaalit viikot näyttää /I decided to show you how my week schedule looklike, so-so.

MAANANTAI/MONDAY

Herään yleensä vastahakoisesti yliopistolle, ja pääsen sieltä vartinyli viis. Yleensä syön sillon myös unilla, sekä kotiin päästyä alan tekemään koulujuttuja. Kello on ehkä jotain kahdeksan, katon teeveetä, päivästä riippuen teen pliét ja venyttelen tai painun suoraan nukkumaan.

//On Mondays, I usually eat at university because my day is full. It statrs at 10AM and ends after 5PM. In and between I try to be active and when I finally arrive home I start to make my homeworks and assignments and on some days, I make pliés and a little bit stretching.


TIISTAI/TUESDAY
Mulla on vaan muutama luento ja siitä syystä, tiistai on sellanen asianhoito päivä. Tuun kotiin unilta, rupeen käymään mun sähköposteja läpi, kirjoitan blogia, järjestän kalenterin ja käyn viikon tapaamiset läpi. Jos mulla on jotain tanssi juttuja, yritän hoitaa niitä pois alta. Illalla meen balettiin, ja baletin jälkeen venyttelen ja jumitan tv:n edessä.
//Tuesday is not so difficult in Uni, after few lectures I come home, try to re-schedule mycalender, check all the emails and if I have some on-going dance projects I work with them. Later-on I have my ballet class and after eating something I just spend my time watching tv and relaxing.

 KESKIVIIKKO/WEDNESDAY
Taas full päivä unilla, yleensä tehdään myös ryhmätöitä jos on jäänyt jotain tekemättä. Keskiviikon alkaa aina aamuballella tai sitten jazz sarjalla keittiössä. En tiiä miks, tästä on tullut vaan tapa. Keskviikko on myös siivouspäivä! Keskiviikossa on jotain sellasta magiaa, kohta alkaa viikonloppu, ja vaikka viikkojen kauhukakara, torstai on jo melkein täällä, on fiilis aika iloinen.
//Wednesday and full-day in Uni again. After school, if there is some assignments to do  we usualy work with it and if not I come to home and clean my whole apartment. Wednesday, oh that magic it is almost a weekend already!

TORSTAI/THURSDAY
On ihan kamala päivä, silloin on esimerkiksi economic analysis luento joka loppuun SEITTÄMÄLTÄ illala. Kunnon kidutuspäivä, mutta kun puoli kahdeksalta illalla oon viimein himassa, oon kaupan kautta tullut kokkailemaan, katon teeveetä, ja nukahdan.
//Thursday and killer day. My last lecture ends at 19:00!!!! I come home, watch tv, maybe enjoy few ciders and spend my time just being exhausted.

PERJANTAI/FRIDAY
Perjantai on vapaa päivä yliopistolta, mutta ei koulujutuista. Ajasta ja seurasta riippuen meillä on yleensä perjantai treffit joko jonkun luona tai kahvilassa, niinkuin tänä perjantaina oli. Siellä saattaa vierähtää helposti neljään puiden business planeja, pr suunnitelmia tai tutkimuksia. Kotiin tultua painan aina niin kauan duunia, että mulla on sovittuna illaks jotain muuta. Joskus käydään safkaan, joskus mennään lasilissilille katto terdelle, joskus lähdetään bailaan tai mennään katsomaan balettia.
//Usually on Fridays we don't have classess, however we still come together every friday to make different kind of business plans, pr plans or researchs. Depending on Friday, we may meet at café next door or each other's places. Usually time flows and it may take till afternoon. After I have come back to home I start to do more uni things as long as I have to next place, and this when my weekend really starts. Depending on a week I may go to roofbar have a glass of wine, or go to dinner with my friends, or go to dance my ass off.

LAUANTAI/SATURDAY
Lauantaina en mieti mitään koulujuttuja.
//No university things allowed 
SUNNUNTAI/SUNDAY

Sunnuntai on ehkä kultturellein päivä :D mennään museihoini, brunsseille tai muuten vaan nautitaan toistemme seurasta. Joskus sunnuntai sisältää myös niitä business meetinkejä, jos joku deadline on alkuviikosta
//Sunday the day of culture: we go to brunches, different kind of museums or just enjoy each other's company.