maanantai 28. huhtikuuta 2014

“A woman without a man is like a fish without a bicycle.”

Hunajakilppikset!!! Ootte olleet ihan joka päivä mun mielessä!! Nyt vihdoin on se aika kun voin istua alas ja mulla on aikaa kirjoittaa siitä viikonlopusta, rakkaat!!
//Oh dear, my lovely honey turtles! Now I will tell you shortly about our weekend. It was awesome, and those castle parties, oh they were amazing.
Isn't she beautiful?! Mun ihana nahkis!
Suvi tuli yhdentoista laivalla tallinnaan, ja lähdettiin sen jälkeen shoppailemaan ja safkaileen.//Suvi came aroun 11 and straight from couch we headed ourselves to the shops and restaurants.
löydettiin meidän tyyliset lätstät, ja ajateltiin laittaa ne illan juhliin päälle. //Such a stylish head things. absolutely gergeous.
Ja niin lähdettiin kotiin päin, ja sitten tulikin jo kiire valmistautua. Suvi otti päiväunet ja mä sillä välin heitin mun sähköhammasharjan vessanpönttöön, mitä nyt näitä on ihan perus valmistautumis rutiineja/ juttuja.
//Then it was time to go home and start to get ready for the parties. Suvi started out by taking cat naps while I throw my electric tooth brush to toilet. Yep basic.
Oli aika tilata taksi.
taksi kuski oli symppattinen virolainen mies, jonka kanssa vaihdettiin kuulumisia viroksi, samalla kun näpsittiin muutama selfie.
Suvi arvaili koko pitkän taksi matkan minne ollaan menossa. Kumpikaan meistä tiennyt oliko juhlat oikeesti linnassa, vai oliko tää joku läppä. Suvi arvaili ja osoitteli taukoomatta jokaista kamalaa murjua, ja yritti punoa meille suunnitelmaa miten päästään pois sieltä jos ollaankin jossain ihan väärässä mestassa. Mä yritin lohdutella suvia kertomalla, että mulla ei ole hajuakaan missä me ollaan. Pitkän ja jännittävän taksi matkan jälkeen määränpää häämötti.
// Suvi couldn't stop guessing where are we going. And to be honest I didn't know either was it really like a castle or just a joke. After long and exciting cab experience we arrived to the location.
Ja tättadadaa! Tässä on se linna, missä bileet olivat. Varastin kuvan suoraan fb sivuilta, oon baaaad. mutta kaikki tekijnoikeudet markolle! itse kyllä muokkasin sen mustavalkoiseksi, uu kuinka dramatic. TYDYDYDYYYY.
SO CASTLE IT WAS. AND AWESOME. Marko has taken the pic

Kattokaa nyt kuinka kauniita leidejä mulla on syli täynnä. <3

meininkiä pääkallo paikalta
Hetken päästä oli aika suunnata prive clubiin. Otettiin taksi neljästään, minä suvi ja kaksi vaihto-oppilasta. Mentiin neljästään jonon ohi, koska ranskalaiset ilmeisesti tunsi portsarit. Sisällä mä yritin kertoo hauskoja vitsejä, mutta taisin olla ainut jonka mielestä mun jekut oli hauskoja. Sitten jonkun oli aika ottaa jekkuja, mutta yhtäkkiä niitä jekkuja oli mullakin ja jekut indeed koitui kohtaloksi HYVÄKSI SIIS!!

Yö vaihtui niin ettei istahdettu kertaakaan ja lopuksi mä laitoin vielä viroksi taksi kuskin kanssa riidan pystyyn ja tingin 7 euron hinnan neljään euroon huutelemalla virolaisia kirosanoja. Se Tempperamentti.
Urheimmat jatkoivat seuraavaan päivään, mutta meidän kisakunto ei kestänyt vaikka mieli olisi tehnyt seuraavan kerran sit.

//After a while it was time to head ourselves to the Prive club. We grab a taxi with 2 erasmus students.  We didn't need to go on the line but we got inside almost immediately. Suddenly it was time to somebody have some shots and eventually they ended up to my mouth. The night turned to be morning and we didn't sit down even once in that evening. Happened  a lot but eventually I put up a fight with taxi driver in good reason in Estonian of course using all bad language and got bargained the price from 7 to 4 euros. The temperament, you know.
Some brave ones continued to the next day, but no matter how much it would be fun we could not.


Lauantai aamu valkeni kuumempana kun vuoteen, me otettiin itteämme niskasta kiinni ja suunnattiin pihalle ottamaan arskaan. Kolmen tunnin yöunien jälkeen keskusteliin tahdonvoimasta ja kikatettiin viime yölle, ja sille kuinka taksissa taas huijasin olevani amish. Tutustuin varmaan kuuteenkymmeneen uuteen ihmiseen. Ihana ilta. Kertakaikkisesti! Unohtamatta sitä kuinka vaihdettiin Italialaisen asianajan kanssa käyntikortteja privén vessan jonossa ja kuinka toivotettiin hyvää onnea uralle :--D ihmiset on niin ihania ja avoimia. Jos ikinä tarvitsen asianajajaa italiassa tiedän kelle soittaa!!

//Saturday morning came as warm as last year in one June morning. There were only three hours naps and me and Suvi went to sunbathing outside. Speaking about how we had such amazing night we both giggled and drink water. Hi to you whom with I changed these business cards! and also 60 other awesome people I met. <3
Nahka-el-alberto petailee meille meidän valtakuntaa.
nesteytys kunnolla, suvin taidekuvia

ja perus nahkiksen kärrynpyörätAuringon oton ja pahan jumituksen jälkeen alkoi nälkä kurnia, joten lähdettiin leffaan ja syömään. Puhuttiin kauniista ja rohkeista, sekä linnoista ja kuninkaista, ystävistä ja siitä kuinka mahtavaa on olla elossa. Mentiin katsomaan mahtava krappendaalen leffa: the other women.
//After sun bathing till we get a little bit sun kissed it was time to go and have some burgers and watch an awesome movie called the other women. Perfect hangover movie.Illan korkkasi se, että mä olin taas vaihteeks lähtenyt paita väärinpäin bailaan. Sellasta. Miettikää, suvi on saanut mut jo kolmesti kiinni paita väärinpäin olemisesta, joten kuinkahan monesti mä oon liikkellä, niin ettei kukaan kehtaa kertoo et mun vaatteet on väärinpäin. Kaverit se on okei, se on vaan mua. 
Äsken tulin juoksemasta (vähän stressin hallintaa) nimittäin mulla oli tänään viron tentti jonka olin kokonaan unohtanut, huomenna presis yhden pojan kanssa kaksistaan, keskiviikkona kaksi tenttiä ja sitten lähdenkin stadiin. Kävin hakemassa vähän redbulia ja nämä kaksi tulevaa päivää aion vetää näin : 

//I just got home from running and now I have to go to shower. I have too many presentations and deadlines before I travel to helsinki on wednesday. I got some redbull: 
PUSUJA, KISSES BISOUS! <3

ps. Suvi ansaitsee oman tagin tänne. Löydätte sen nahka-el-albertouna as usually
//Suvi deserves own tag here. You can find her as nahka-el-albertou, as usually