sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

we both know we could be someone better not with our heads like London weather
1. Onko sulla roolimalleja? On, pidän vahvoista, suorasanaisista naisista, jotka kuitenkaan ei ole kyynisiä. Rakastan Jenna Marblesia.
 2. Tuleeko sulle aikoja jolloin haluaisit lopettaa bloggaamisen?
Ei tuu, mutta joskus jos oon päivittänyt tooosi paljon ja nähnyt duunii ja aikaa sen eteen saan vähän yli annostuksen ja mietin "nyt kyllä otan vähä lomaa" JA KABOM oon seuraavana päivänä täällä taas. Mutta se tekee niin onnelliseks nähdä postaus ja käviämäärät ja kommentit ja kaikki, että ei kyllä tee mieli lopettaa.
3. Ootko saanut negatiivistä palautetta paljon ja jos saat miten suhtaudut siihen? Mun mielestä kaikki asiallinen kritiikki on tervetullutta, mutta niinku elämässä yleensäkin, mua ei kauheesti kiinnosta jos joku ei pidä tästä. Tää on mun oma baby, ja saa olla just sitä mitä mä haluan omana itsenäni, koska syy miksi mä tätä pidän on se, että se tekee mut iloiseksi, ei se, että joku odottaa jotain eriä.
4. Mikä on parasta bloggauksessa? No varmaan ne kaikki positiiviset palautteet, ja se kun ihmiset tulee kertomaan, että ne lukee mun blogia. Se lämmittä sydäntä niinkö lapaset talvella käsiä konsanaan WOAH!!
5. Mikä on pahinta bloggauksessa? Kuvien muokkaus, ja käännös
6. Mitä teet kun sulla on huono päivä? Kuuntelen musiikkia ja soitan mun parhaille kavereille suomeen.
7. Ootko mennyt Viroon jäädäksesi? No sanotaanko näin, että oon avoin ihan kaikelle, ja kukaan ei voi ikinä tietää mitä elämässä tapahtuu, mutta muutto takaisin suomeen tuntuu aika kaukaiselta idealta.
8. Lempi hedelmä? Apua tää on paha! Greippi tällä hetkellä. ja omenat ja banaanit ja kaikki apua.
9. Mitä teet jos et saa unta? watsappailen, facebookkaan, kirjoitan blogia, juon teetä ja katon videoita youtubesta.10. Lemppari karkki? En syö karkkia olleskaan! Mutta kuivattuja hedelmiä syön, ja niistä parhain on mango, papaya ja kuivatut banaanit ja pähkinät :)
11. Lempi jälkiruoka? Cremé bruleé!
12. Lempi ruoka? Joku über hyvä salaatti, täytteeks kaikkea!
13. Mikä ärsyttää sua? Hitaus, mun ajan tuhlaaminen, epäkohteliaat ihmiset, huono musiikki, petri nygård.14. Lempi lehti? Vogue (ja heat :---D)
15. Jos joutuisit menettämään yhden aistin, mikä se olisi? Makuaisti
16. Missä näät itses viiden vuoden päästä? No mä en halua paljastaa mun alaa minne meinaan suuntautua, mutta sanotaanko näin, et maisterin paperit taskussa ja vakaa-varasen yhtiön johto tehtävissä ;)
17. 5 Outoa asiaa itsestäsi? 1. Kun lähden kotoo, mulla on pakko olla kaikki paikat siistinä, en voi muuten lähtee! 2. Nukahdan joka yö kattoen koneelta youtube videoita jos nukun yksin. J-o-k-a i-k-i-n-e-n yö. 3. Tykkään tosi paljon quetoista ja elokuvista. 4.Saatan olla tosi kylmä jos välitän jostakin tosi paljon, mutta salaisesti oon tosi romantikko  5. Oletan tätä nykyään joka paikassa että miehet on herrasmiehiä (kiitos virolaisten miesten) eli et ovet avataan, ja antavat tilaa mennä eka yms.
18.Jos saisit päättää ihan minkä paikan maailmas missä asuisit nii mikä ja mitä tekisit siellä? No en mä tällä hetkellä tallinnaa muuttais pois, mutta ehkä Englanti, ja olisin yliopistossa tai tekisin oman alan hommia. 
19. Mihi haluisit matkustaa? Singaporeen, dameihin, irlantiin, maldiiveille.
20. Top viis juttua talsusta? 1. Kansainvälisyys 2. Ihmiset (erityisesti herrsmiehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 3. Maailman kaunein kaupunki ja sen monet kasvot 4. Kaikki on niin halpaa 5. Ilmanen joukkoliikenne 

In English:

1.Do you have any role models? Actually, yes I do have. I love independent and strong women, who still have a heart of gold. Jenna Marbles is absolutely great.
2. Have you ever considered stop blogging? No never ever. There is times when I am a little bit in a need of vacation, but then again the very next day I am here again.
3. What is the best thing about blogging? I have to say that you guys, when my dear reader friends come and say to hello me.
4. Are you planning to leave from Estonia after finishing your studies? Well, the we will see. I am up to anything when it comes my future plans.
5. Favourite food? Some über salad with all the fullfillings in the world!
6. Favourite magazine? Vogue (and Heat :---D)
7. If you were forced to lose some instinct what would it be? the skill able to taste smth
8. Where would you travel? In England, Singapore, Amsterdam, Ireland, Maldives. 

9. Favourite fruit? Grape