tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tulin tänne huuteleen, kai joku mua kuuntelee

TIISTAI ILTAPÄIVÄ

Käännän kalenterin sivuja, ja yritän löytää vapaata kohtaa minne kirjoittaa, ei onnistu "Well unfortunately that that does not suit well, I have one dance Gala on that day so I am not able to come, but how about the next one? I know it is within few weeks" Luento on loppumassa, ryntään ulos ja kaivan kauppalistaa iphonen muistilistalta. Juoksen kaupan läpi kuin yohan blake konsanaan.
 "Aitäh teile, head aega" ja jatkan korkkarijuoksua bussiin. Selaan sähköposteja ja pääsen kotiin. Puhelin soi. Puhun siihen, teen ruokaa, laitan tvn auki ja laitan tavaroita kaappiin. Revin lakanat sängystä ja avaan enkun tenttikirjat. Huomenna tentti, huomenna tentti kuuluu ääni takaraivossa. Multitauskaus vol 6000. Maksan vuokran, solmin nutturan, käyn sähköposteja läpi ja watsappaan. Pitäis vaihtaa vaatteet ja lähteä. Ärsyttää, väsyttää eikä tekis mieli lähteä. Ei ihmeellistä syytä, ehkä viikonlopusta johtuva väysmys. Vaihdan silti ja laahustan bussin kautta studiolle. Heti pukukoppiin astuttua iloiset naamat tervehtivät. Pääsen baletti tunnille ja opettaja vitsailee viroksi ja on tosi aurinkoinen muutenkin. Se tarttuu. Tehdään kaikki sarjat, alusta loppuun ja saan hyviä korjauksia. Jokainen yrittää luokassa. Mennään keskelle ja tehdään sarjoja vuorotellen. Hups, olen eturivissä. Osaan sarjat, ja kiitän mielessä edellistä virolaista baletinopettajaa, että laittoi mut oppimaan sarjat niin nopeasti. Enää eturivi ei pelota, päinvastoin. Yhtäkkiä tunti jo loppuu, pakkaan kamat ja isken kuulokkeet korville. Salaa katson miten seuraava hiphop ryhmä aloittaa, siellä on miehiäkin. Jään seuraavalla kerralla tuohonkin. Maailma tuntuu pieneltä, aurinkoiselta ja hymyilevältä paikalta. Kaikki tuntuu mahdolliselta.
PS. Niin sellasta vaan, et teen kysymyspostauksen. Kysykää ihan mitä vaan mieleen tulee, tanssista, koulusta, tallinasta, kokkolasta, elämän tarkotuksesta, perhokalastuksesta, autojen renkaiden vaihtamisesta, maailman rauhasta tai vaikka vanilija jäätelöstä. Teen niistä postauksen kommentiboxiin (etteuskalla kuitenkaan) joten kolppanen@hotmail.com VOILA!

//ASK ME about anything you like to know about me, world peace, Blake, Fishing, Cakes, Estonia, Tallinn, Finland, Polar bears, anything you like to know in comment box (you are so shy so..) you can also send me an email since I have found out that you prefer that choice more kolppanen@hotmail.com . I will make a post about those questions!