perjantai 14. maaliskuuta 2014

The evil comes in every small detail what we want for our lives

Ihan hirvee otsikko kyllä, mut sopi niinku nenä päähän taas nii sillä mennään!  Kauheeta lässynläätä ollu kyllä nyt viime aikoina tää blogi, joten eiköhän palata back to basics ja kunnon KÄÄÄÄKÄKÄ katsaukselle??!?!
/This shit has been lately way too serious. Now it is time to get more happy. Morre Harry. Potter, I mean.

Tuli jo hieman hikikarpaloita otsaan kun siirtelin näitä kuvia tänne, luulin, että ne oli karannu jo jonnekkin bitti avaruuteen, koska mukana oli mös vähän arempaa materiaalia, mutta huh nyt ne vihdoin on täällä ja voidaan alottaa!!
Alotetaan nyt kaikista tärkeimmäillä, niinku luonnollisesti, eli oon kattonut taas greyn anatomiaa, aika paljon, ainoastaan koska siinä on aika hyvännäkönen lääkäri. Niin joo siitä tuleekin yks harmaahapsu mieleen, joka on seilaillut meidän yliopistolla viime aikoina. Sallalle terkkui näin sen taas viime eco luennon jälkeen mitä helkkaria se siellä tekee!! No kuitenkin, anatomian ohella oon muunmuassa testaillut sukkia..
/I have been spending my time watching in Grey's Anatomy which is good because it includes some handsome doctors. Men docors, I mean
Kiitos nahka-albert sukka lainasta, nätit ovat mutta himpskatin huonot ovat kaikella lailla!! Annan näille sukille arvosanan 7+ ja sekin pelkästään ulkonäöstä...
/I wanna give a reward for my very best friend nahka-albert (skin-albert) to borrowing me this socks. If you wanna these socks back you have to come and get them MUAHAHAHAH. 
Mulle on tapahtunut tässä aika paskoja asioita suoraan sanoen viime viikkoina. Ei oo huvittanut oikeen olla kenen kaa tekemisissä, mutta tänään ryhdistäydyin ja soitin juholle ja kerroin kaiken (suurimman osan). Juho on siinä ihana, että se lähetti vielä illalla mulle tsemppaus viestin, oli siis selvästi jäänyt vielä miettimään talsu asioita, vaikka itse olin jo ihan pannukakkujen ihmeellisessä maailmassa.
// Okhay, to be more honest with you guys, last few weeks have been inda shitty for me. I have not been in mood to speak about all these things to anyone, but finally I gave a call to Juho, my best friend and releaved everyting. Juho is so great, he even sends me a message about eight hours we had spoke about my issues and told me that I don't have to worry. He is the best guy! 
Oon myös opiskellut, koska yliopisto ei jätä muita vaihtoehtoja. Jos joku kutsuu mua seuraavissa puhelin keskusteluissa ahkeraksi, saatan joutua grillaamaan jonkun pään, koska ainut asia minkä takia oon sitä tehnyt on tulevaisuuden ihana hehku (MIKÄ?!)
//Me studying? nooo.... YES
Jaaa oon myös juonut kahvia kauniissa seurassa!
//And I have spend time with coffee and beautiful company
Oho tuli vahingossa ladattua niken pörssikurssikin tähän, no olokoon :---D
//Oops that pic was an accident :D
Oon postittanut mun exän kirjekuoria kovaa kyytiä suomeen. Ollaan siis tosiaan erottu noin vuosi sitten (huhtikuu 2013) Mutta meitsi liimailee postitarroja kuin posteljooni konsanaan ja toimittaa ne postilaatikolle! Ihan helkkarin hyvää liikuntaa, varmaan kohta sikspäkki paistaa jo läpi :--D Harmi kun osote muutosta ei voi tehdä toisen puolesta! :---D
//I have been suffering about bad men from my past. :--D and laughing a little bit too with my best friends.


Välikevennys: Just for laughs:


Siis kello on 23:43 voitteko uskoa ja mä oon hereillä! Oon ollut moinen mummo viime viikolla, kun koulu on vienyt kaikki mehut musta. Tänään laitoin ilmiselvästi ihan ranttaliks. Oon muuten tutustunut yhteen tosi kivaa vaihtari typpiin yliopistolla. Ihan sika kivaa!
//I am so wild since I am still awake and it is almost midnight! Woooow

Loppuun vielä yks juttu! Pitäisköhä sinne keikalle varata liput jo??? jos tiiät mitä tarkoitan mysteerinen ihminen computerin takana? annan vinkin:
And yess I know I will be next picasso!!

Kiitos paint, kiitos wikipedia, kiitos kahvi, kiitos juha mieto!! Hyvää yötä ja hyvää viikonloppua pupsukat ootte ykösiä!!!!

SEE YOU BABES! <3

LOPPUUN VIELÄ VUODEN IHAN VARMASTI PARAS BONUSKUVA:
BONUS PICTURE OF THE YEAR:
:----------------------D

nii joo ja pps. vähä kyl harmittaa ettei mulla oo photoboothia koneella!! KUKA ASENTAA SEN MULLE?!

Niin paljon parempi mieli heti tän jälkeen!! nyt maxnosleeves ja seuraava etappi ADIEU