perjantai 7. maaliskuuta 2014

Riitasointuja kuuroille korville

Ihanaa vihdoin on perjantai! Kohta Salleri tulee tänne, kun väännettään yks business laskelma valmiiks, ja sen jälkeen mä oon niin lomalla. Tilasin muuten piilolinssejä kolmeks kuukaudeks, ne on vihdoin tulleet JES! Te, ette tiiä sitä kolmdee fiilistä kun laittaa piilarit päälle. WHAT I CAN SEE LAYERS!!

Keskiviikkona, oltiin luennoilla ja saatiin aika milenkiintonen tehtävä meidän pr proffalta. Me laitettiin Sallan kans hippulat vinkuun, kun kerran pointsit oli pelissä, ja nopeimmiten media teitse opettajan saavuttanut ryhmä palkitaan. Kävin puhumassa meille apua vähän ympäri ja toivon sormet ristissä, että se viesti tavottaa proffan ;D Luentojen ja koulujuttujen jälkeen seiskan puikeroilla lähdettiin business dinnerille vapiaanoon, ja olin joskus vähä ennen kymmentä kotona.
 Tykkäättekö laadusta ;);) valokuvaaja assistentti T.J Kolppis unohti asentaa automaatin päälle järkkäristä :-D no hei, tää on taidekuva..
Kun tulin himppeen. nukahdin melkein samantien. Aamulla heräsin kasin aikaan (Jes niin kiva rytmi!) ilman herätyskelloa, ja aloin tekee lähtöä yliopistolle, kunnes KABOM mulla oli eka luento vasta puolen päivän jälkeen!!! Katoin siis ylen aamuteeveetä, kävin läpi rästissä olleita sähköposteja ja seurasin ukrainan tilannetta.
Lähdin yliopistolle, ja vaikka motivaatio ei ollut suurin, oli tosi kiva päivä. Niin perus, tuomitsen eka kaikki proffat mitä meille tulee, ja ensimmäisen kuukauden kyräilen kaikkia kulmien alta. Älkää ymmärtäkö väärin, tää pätee vaan proffiin ei muuhun :---D Kuitenkin torstaina, nauroin ihan vääränä kahdella luennolla, kun proffa kerto, että tekee mieli vetää kännit jos kaikki on ihan aneemisen näkösiä läpi koko luennon. Ja sillon vasta viskipaukkuun tekeekin mieli tarttua kun käy läpi yliopistolaisten tenttejä. Kello oli melkeen seittämän illalla, en tiiä oliko väsymys vai mikä, mutta mä en vaan voinu hillittä itteäni nauramasta. Käkätin vielä kotimatkallakin sille. Musta tuntu, että ei kuulosta hauskalta mut uskokaa, se oli.

Torstai oli muutenkin tosi hyvä päivä. Ihan selvästi tää aktiivisena pysyminen on mun juttu! Oonko muuten koskaan kertonut teille, kuinka huiput yliopisto kaverit mulla on? Meillä on vaan niin huippuja tyyppejä tuolla. Ihan elämän parasta aikaa!

Mut nyt mun pitää mennä, koska muuten tulee sairaan kiire ennenku salleri tulee. Istun nimittäin vielä sängyssä, yökkärit päällä ja aamiaisastiat kainalossa :---D vi hörs!

// I have been busy grafting in university! The week fly away so fast I can't even describe it. I dance ballet, spend time in university, sketched a few university assignments and had business dinner with my course mate. Thank God it is finally friday. Still few things to go, and then I can relax for the weekend.

ps. I freaking hate the word: "munchies" whataFaq who inveted that should get a plane and go really far away. and I don' mean like Canada, but to the MOON :---D VIHAAN "munchies" sanaa. Kuka ikinä keksi sen, pitäis ottaa lentokone ja mennä jonnekkin kauas. Eikä minnekkään ruotsiin vaan esim toiselle galaksille. Mitä IHMETTÄ MUNCHIES sanokaa se ääneen.. MIE ROMAHAN :-----------D