keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Fraud, deception, betrayal, circumvention, treacherous and lack of trust
TSAU! Miltäs teidän kalenterit on näyttänyt? Ainakin tuntuu, että kaikkien kenen kanssa oon jutellu, ovat samassa veneessä kiireisen kevään 2014 kanssa, joten no worries. Muistathan hengähtää?

Jokos ootte tsekannu Leighton Meesterin vaatemalliston Nellylle? se on aika upea, ainakin tällasena meester fanina. Tänään mä aion olla täysin miettimättä enää noita yliopisto juttuja, ja pitää lopun illan vapaata. Niin joo, ja kuvat oli viime viikolta. Happy days :--)

Niin joo! Ja mä oon ollut syömättä kartsaa kohta kuukauden! Hyvä minä. Kohupiimakooria on mennytkin sitten olan takaa, mutta se sallittakoon ;) Yllänäkyvä Emma on ihan suosikkia, sitä en kyllä vaihda!

//Tsau fellas, what's up? Busy as always? Guess what I have been up to? avoidining candies almost one whole month, and it really is a big deal for me. Have you already check Leighton Messter's collection for this spring in Nelly's webside? I think it is absolutely gergeous and in fact I love her. He was my favourite girl in Gosspi Girl back then. 


ps.Yks maailman lohduttavimmista tunteista on se, että karma on olemassa. Joskus, jos tunnet kokeneesi epäoikeudenmukaisuutta kannattaa yrittää muistaa, että pelisäännöt ovat molemman puoleiset. Sekin on joskus helpottavaa.