sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Cigarettes, will i ever get to heaven? It's not looking good now. ohhh.

MORIENSTA! No niinku perus viikonloppu taas, en kyllä yhtää malta pysyä paikoillani! Suvi soitti perjantai iltana, että nyt ois kuule ifk-jokerit kutsuvieraslippuja vähä saatavilla, otakko laivan huomenna ja lähetään kattoon lätkää. No mitä PUNASELLA SYDÄMELLÄ voi vastata. Otin yhteyttä sponsoreihin, ja markkinoinnin tulevana ammattilaisena, tottakai lohkes urheilutuki paketti. Mulla oli sovittuna kourallinen tapaamisia viikonlopun ajaksi, jotka jouduin peruutaan ja ottaan laivan stadiin. Siis mulle ei oo ikinä tapahtunut niin paljon asioita kun tän 24 tunnin aikana.  en voi tietenkään paljastaa kaikkia, koska edelleen pitelen vuoden mystisin muija palkintoa, mutta hitto oli hauskaa! PURE AWESOMENESS!! pakkasin siis työläppärin mukaan, watsappasin tanssi tytöille kokkolaan ohjeita koreografiasta, multitaskasin uusia connectioneita, ja olin innoissan ifk:osta. Kivan laivamatkan jälkeen, lauttasaareen päästyä vedettiin miehen sanojen mukaan michelin varustus päälle, pakattiin minttukakaot termostaatteihin, soitin sallalle ja lähdettiin dösällä kohti olympia stadionia.
Kohdattin keksellä punaista merta olumpia stadionilla salleri ja mentiin kolmestaan katsomoon. Mä olin ihan haltioissani ja huusin pompin, hypin ja olin onnellinen kun ifk voitti YLÄKERTA HUUTAKAA MEILLE, ALAKERTA HUUTAKAA MEILLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oli ihan sikakivaa nähdä illalla sitä samaa jengiä baarissa, jota oli pelissä nähnyt. Kaikilla oli niin hyvä fiilis voitosta, että tunnelma oli katossa. Lisäksi tavattin ihmisiä jotka oli ollut ihan samassa katsomossa meidän vieressä, muttei tunnistettu toisia, koska tosiaan oltiin michelin ukkoja. Pelin jälkeen lähdettiin tottakai IFK:n jatkoille apolloon, ja valomerkin jälkeen heini saapui taksilla keskustastaan ja pitkien ja kultturellien poskisuudelmien jälkeen lähdettiin vielä jaktojenjatkojen jatkoille, joille heini keksi mahtavan nimen, joka oli unohtunut jo aamulla. Äkkiä aamulla nahka-el-albertoun tukikohtaan matkattiin kuin kolme muskettisoturiaa konsanaan ja naurun saattelemana mä pakkasin laukun ja hyvästelin tytöt, ja lähdin kohti länsisatamaa. Koska mä satun olemaan Tara Juliaana, Tarralenkkarinakin tunnettu kolppaskarman alainen, ei kaikki mennyt ihan putkeen mutta all in all kerkesin treffaa sallan ennen laivan lähtöä ja heti laivaan päästyä alettiin kasaan maanantai aamun presistä yhdessä.  Vaihdettiin työnlomassa loppu illan kuulumiset ja saatiin purkkiin kutakuinkin maanantai aamun markkinoinnin presis.

Oli aivan mahtava viikonloppu.
Ja niin joo, terkkuja punaiselle sydämelle stadiin,
Ja tottakai,
Kiitos vielä tuhannesti lipuista
Ja seurasta, oli aivan huippua.
tehkää extempore matkoja, ihan LOISTAVIA!!!

//Ohdear, I obviously can not stay in one city even one week. I got invited to my favourite icehockey team's play and so did I packed my work computer and took the first boat to HELLsinki. My team won, I spend time with my four best friends, we headed ourselves to IFK:s afterparties, and from there to even after after parties. I had such a nice weekend. I have absolutely never experienced so many positive things during 24 hours than this trip. I cannot not tell everything, but bloody it was fun! Tomorrow I have one marketing presentation. Keep fingers crossed for me ;) KISSES! xx

ps, Heini ei esiinny kuvissa, koska oli superninja koko illan. En saanut siitä yhtäkään kuvaan! piirsin teille heinin lohdutuspalkinnoksi. Ilouutisia, kaalidrinkki löytyi VIHDOIN! Näin:

voitte jatkaa keskustelua mun paint taidoista esim kommentiboxissa.