sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Be on my side, I'll be on your side, baby there is no reason for you to hide

HALOOOOOTA
Hunajakilpparit !!!
Perjantai-lauantai välisenä yönä en oikeen nukkunut kunnon yöunia, koska mua jännitti mun kisatytön puolesta ihan kamalasti! Perjantaina oli myös uni treffit. Myös mummu soitti perjantaina, ja kertoi, että siili on palannut takaisin talvi unien jälkeen hoodseille. Meillä on siis yhteinen harrastus, että kytätään aina keittiön ikkunasta eläinkunnan liikkeitä. Mummu oli ollut neljältä hereillä ja herättänyt vaarinkin todistamaan siilin läsnäoloa (:---D) NANA ON NII SYMPPIS!
Tiedättekö, mä uskon, että pettymykset tulevat ku niitä tarvitaan, ne ovat raastinrautoja itsekkyytemme nujertamiseksi. Ja ne ovat myös herätteitä siihen, että on hyvä pitää ovia avoimina ja vaalia rakkaimpia. Joskus myös riittää , että astuu pieneksi hetkeksi varjoiselle puolelle, että muistaa kuinka paljon kivempaa on auringossa. JAA NE DIIPPEILLYT SIKSEEN ETEEMPÄIN
LAAAAUANTAI ja rankat huvit, Tallinn Music Week, punkku pullo puokkiin ja viiteen asti aamulla kestäneet keskustelut sohvalla. Juteltiin siitä kuinka on mahdollista nähdä ääniä, miten yksi mies voi hallitta niin paljoa, muutoksista ja mä sain olla todistamassa kuinka vogue luetaan maailman nopeiten ja kuinka naiset lukee ihan ihme lehtiä :D Ensimmäistä kertaa varmaan puoleen vuoteen nukahdin ilman youtube videoita. Lauantai oli ihan paras. Seuraavassa kuvassa todistusaineistoa, että en mummuillut vaan olin vielä viideltä (!!!) aamulla hereillä. kyllähän se nyt pitää ikuistaa!!!!
Sunnuntaina heräsin (super ihanaan aamuun!!) ja tein teeleipiä. Teen joka viikonloppu omat aamupalaleivät koska oon super emäntä (laiska käymään kaupassa) En oo syöny pariin kuukauteen karkkia, mutta banaanipannareita on mennyt sitäkin enemmän. Mä rakastan kardemummaa ja teinkin sokerittomia pikapullia, teeleipä reseptiä muuntelemalla IHAN SAIRAAN HYVIÄ ja terveellisiä ! ulkoasu ei oo yhtä kaunis:
mä en todellakaan tiiä miks laitoin ton kuvan tänne, ton kuvan jälkeen saleen kukaan ei testaa näitä. No mutta onneks monia asioita voi tehdä silmät kiinni !! ESIM
-nuoralla kävely
-musiikin kuuntelu
-hampaiden pesu
-korkokengillä käveliminen baarista kotiin
-taidekuvien ottaminen
-taidemaalaminen
-luennon seuraaminen

NOJOO KUITENKIN!!
Varastettujen suukkojen lepyttely pullat
tarvitset
2 tlbaking soda
2 rl vanilija protskujauhetta
kardemummaa
2 dl kaurahiutaleita
2 dl jauhoja
2dl vettä
(laitoin puolikkaan banaanin, ens kerralla en laita)
kaikki sekasin, uuniin 200 astetta sopivasn aikaa :----D VOILA 

Sellasta osuutta ei ole, minne stolen kisses ei vois kajota!! seuraavan vuorossa saattaa olla luontokatsaus..


 Sunnuntaina päädyin vielä radison kattoterdelle kahvittelemaan. No okei, tehtiin me vähän duuniakin. Musta tuntu et mun innovaatio oli loputon, voisin ruveta vaikka kirjottamaan riimejä.... tätä pitää harkita.. 
oon ollut viime aikoina aika scheisse bloggaaja mitä kuviin tulee!! mutta mulle tulee vieras ens viikonloppuna ja aion pakottaa sen ottamaan musta koko ajan kuvia, koska luonnolisesti senhän takia se tulee tänne!!! niin ja eikö ois hyvä idea, jos ottaisit sun himo objektivit ja rungonki mukaan!! musta kuulostaa loistavalta! kattokaa nyt tätä innovaation määrää, mä innovoin vaikka yösokeuteen lääkkeen tässä samalla!!!

//Hey babes. This weekend has been second to none. I didn't went to bar in whole weekend, but I did really great stuff still. And to be pretty honest, I am ready to start new week tomorrow. My friend is going to crash here next Thursday and I am absolutely happy about that.