torstai 13. helmikuuta 2014

We were both breathing but I heard only your heartbeat, less than a week ago I was lying in your arms and now I had only space in my heart

Helmikuu. Se on kyllä pahin. Tammikuu, se jää kaiken uudenvuoden hömpötyksen alle, ja tänä vuonna se meni mulla ohi sydänsilmälasit silmillä. Olen nukkunut viime päivinä 12 tunnin yöunet ja päiväunet päälle. Suvi sanoo, ettei se ole normaalia, mä sanon, että on helmikuu. Sen takia, tästä tulee fiilistelypostaus. Musta se on aika hyvä syy.
Fiilistlypostauksen toteuttaminen oli vaarassa, kun tarvoin yliopisto-koti väliä märissä kengissä, liian ohut takki päällä. Päätettiin pelastaa harmaa keskiviikko ilta ja lähteä tekemään ainoa asia mikä on tehtävä: suunnatta keskiviikko punkuille.
Tarvoin kotiin ja vedin freessit vaatteet niskaan ja otin bussin keskustaan.
puhuttiin luottamuksesta ja vääristä valinnoista, katumisen turhuudesta ja eläimistä jossa tässä planeetalla kutsutaan jossain tapauksissa miehiksi. Ihmiset vaihtuivat ja lasi tyhjeni hiljaa kun punkku maistui pitkän tauon jälkeen. Kun tarjoilija kohteliaasti tuli ilmoittamaan, että sulkevat pian oli aika suunnata kotiin.
Muutama jakso hömppäsarjaa ja totaaline nukahtaminen taas ilman herätyskellon herätystä. Aamun luennot oli peruttu ja mä käytin sen hyväksi katsoen lätkää, syöden aamupalaa sängyssä ja selaten teatterikorkeakoulu aikojen pääsykoekirjaa. Kirja haisee samalta kun vuonna 2010, mutta en pääse enää siihen tunnelmaan joka vallitsi niillä matkoilla kun olin pukeutunut tanssitrikoisiin ja kärkkäreihin jännityksissä numero 203 kiinnittittynä reiteen teakin diakonaali jonossa. Niin, ja tänään tallinnassa paistaa aurinko.

//February. It is the worst one. Always, The big and beautiful January get stumbled by all these crazy balderdash. My last January went being absolutely foolish and a little bit in love. But the cold, long and dark February. I have spend my freetime mostly sleeping about 12 hours night times plus catnaps. Suvi says it is not normal, and I answer "but it is February". That was why I decided to do good feeling post. Sounds pretty damn good reason to me. After finding my way to university and back there was a veritable threat to sink in darkness. While stepping outside of university we got an idea to head ourselves to have some wine. After freshing myself I took a bus to centrum and we took a little table for our wine moment. We spoke about bad decision, trust and men. After waitress had politely told us that they will close in five it was time to go home. Couple of episodes from my computer ended up sleep. I woke up, had breakfast in my bed and currently I am watching ice hockey. All my classes are cancelled before four, so I will just spend my day absolutely doing nothing.