lauantai 15. helmikuuta 2014

Thirty-five and career going on I forget mine so go and search us place to hideMun ovipuhelin soi perjantai aamuna ja unisena vastaanotin mitä ihanimman ystäväpäivälahjan! Nahkis oli sapaunu talsuun ja brunssi kahvien jälkeen lähdettiin keskustaan. Shoppailtiin, juteltiin ja tultiin takaisin mun luo. Juotiin muutamat gin tonicit ja komean naapurinmiehen ensimmäisestä koputuksesta tajuttiin, että puoli yksitoista on liian myöhä steppiesitykselle korkokengät jalassa ja indie remixejä kuunneellen. Suunnattiin vanhankaupungin yöhön ja oh gosh kuinka ikävä mulla oli kuuman kosteaa tanssilattiaa, gin tonicceja, uusiin ihmisiin tutustumista ja mun parhaan ystävän seuraa.

 Tanssittiin ja tehtävänä oli löytää valentine, monien satojen numerolappujen joukosta, joita studiossa jaettiin jokaiselle. Omani löyty kolmannella, australialainen mies, jonka kanssa juotiin palkintoshotit ja puhuttiin viroa. Voitteko kuvitella, kolmannella, siis satojen joukosta! Vanhojen ystävien tapaamista loman jälkeen, lisää uusia tuttavuuksia. Ilmiselvästi meidän illalla on selvät, toistuvat samanlaiset vaiheet: ensin on pakko puhua pohjosen murretta, ja kun muutama tunti eteempäin, on meidän molempien YHDESSÄ JA ERIKSEEN pakko päästä antamaan näytteitä meidän viron kielen taidoista.

Aamulla nauratti, kun syötiin vanhan kaupungin ravintolassa yhteisiä fajitaksia tirskuvalta pediltä ja vuorotellen muisteltiin illan tapahtumia. Kotiin karkkikaupan kautta, ja kun toinen on nukahtanut sohvalle maailman symppiksimpään asentoon, on aika mennä nukkumaan. Mä olin vähän peloissani ystävänpäivästä. Uhkasin oksentaa kaikelle ällölle romantiikalle, mutta koko perjantai illan mut täytti kyllä niin lämmin olo. Kiitos niistä kaikista ihanista watsapp/tekstiviesti/maileista ystävät, ootte ihania kun muistatte vaikka en suomessa voi ollakkaan kun sitä teleporttaus sekä kloonaus ainetta ei oo vieläkään keksitty. Oon kiitollinen teistä!

//On friday, my phone rang and with my sleepy eyes I received brilliant and the most beautiful valentine's gift that anyone can get, my very best friend came to Tallinn. After having brunch we hit to the city and in the evening after my neighbour's trying to knock my door we understood that it is absolutely wrong time to dance in the apartment in seventh floor, with your high heels on the background only the indie remix. We went to old town, catch up some old and new friends and have such a bless. Studio gave those great number hearts, and if you would find your partner you would be rewarded. My number was 178 and after second guy I find my valentine and we went to get our price shots. Can you believe that I found the guy after TWO when there was attendes more than one hudred people in that parties. Afterwards we danced and had so good night. Today we have laugh at every silly memory of yesterday, have dinner in old town and eaten candies. Now suvi is sleeping on my couch and I am so happy to have her here. 

ps. sydän kaikille uusille lukijoille. inspiroikaapa teki joku numero ykkösen ja kympin väliltä kuin punastunu oon ku teitä on noin paljon //Heart for all the new readers. And old ones too, ofcourse! You are making me blush!