sunnuntai 9. helmikuuta 2014

mileage

Kolmen päivän yliopisto putki oli selvästi liikaa ekalla viikolla, pakkasin kamat ja lähdin torstaina suomeen. Olin menossa 4000 muun opiskelijan kanssa turkuun, pikkulaskiaiseen. Catch uppasin nahka-albertin stadissa ja mentiin suoraan lounaalle, koska allekirjottanut a) meinas myöhästyä laivasta ja b) ei ollut syönyt aamupalaa.

  Meillä oli sovittuna siis pikkulaskiaisen vietto herra A:n ja B:n kanssa, ja poikkeuksellisesti tänä viikonloppuna ei ollut mitään kummempia projekteja, joten aattelin jäädä suomeen vähän pitemmäks aikaa.
Lähdettii  perjantaina stadiin, ja lauantaina otin botskin kotiin. Voi Tallinna, kuinka sinua rakastan, ei toista tällasta paikkaa ookkaan, kun oma koti! Vaikka reissussakin oli kivaa, tottakai!
Meillä oli kummallakin niin jäätävä nälkä kun pääsiin helsinkiin, ettei mitään järkee. Suvi on ihan älyttömän hyvä kokki ( piileviä kykyjä) ja se oli fiksuna naisena tehnyt meille ruat jo valmiiks. Mä olin kyllä varustaunut matkaan mandariineillä, mutta ens kerralla otan mukaan koko sademetsän. Tai sitten vaan suvin ja matkakannettavan keittiön. 
Viihdytin koko laiva matkan itteeni lukemalla pikkulaskiaisten palautetta niiden facebook sivulta :--------D en kestä niin hyvää viihdettä, suomalainen mentaliteetti kjehhekjeehhkjeeh! Aika bliisu postaus nyt kyllä, mutta a) en oikeen tiiä mitä uskallan/viitsin kirjoittaa, b) mun pitäis mennä ostamaan puhelimen kuoret, kiinnostaa kun kiviäkin esim ees meikata tänään :D!!! c) mun pitäis myös syödä aamiaista mutta tonnikalapasta ei kuulosta oikeen hyvältä aamupalaks sekä d) pitäis varmaan myös näin kolmen viikon jälkeen alkaa palaamaan urheilurytmiin, joka sekään ei kummemmin kiinnosta :---D!

Mut hei nyt ei tuu YLLÄTYSKYYKKY, mut bonus kuvaa on tarjolla, pelattiin siis poikien kans aika paljon juomapeliä. Suvi sai tehtävä, ja oikeesti oli myös ainut joka KUNNOLLISESTI suoritti sen alusta loppuun (koska mulle ei  tullut yhtään tehtävää koko illan aikana HOW LAME IS THAT?!?!)

:-------D suvi haistelemassa huonekasvia. Anteeks Suvi, älä tapa.

//University is too much. I went to Finland to have some good times in Turku and Helsinki. And yeah, the last picture, about that, she is my creepy friend. She is so weird, always smelling all the plants in the room. Sometimes I am embarassed about knowing her, but it is okhay. I still love her. :------------------D