sunnuntai 23. helmikuuta 2014

I wear this crown of thorns upon my liar's chair full of broken thoughts, I cannot repair beneath the stains of time the feelings disappear you are someone else, I am still right here

 Lähdin Tallinnasta torstai iltana, lentolaukun kans Suomeen. Heräsin Helsingistä perjantai aamuna, ja tein sen mitä mä osaan parhaiten, karkasin paikalta pohjoiseen! otin siis ensimmäisen junan kokkolaan, napit korvilla kuuntelin Johnny Cashia kun vieressä istuva mies naputti kilometri postausta Suomen ilmastosta kotimaahansa. Kokkolaan päästyä juoksin maman syliin ja pistettiin kisakatsomo maman liikkeeseen  peliä varten. Watsappasin Juholle, että ompas täällä kylmä, eikä Juho meinannut uskoa, että oon kokkolassa. Yllätys vierailu siis!

Sitten alkoki bileet. Annan vähän vihiä mitä olin tekemässä:
AAAAAAAIVAN. arvaatko jo? Mähän sanoin, oon nainen yllätyksiä täynnä! Kalanainen nimittäin. Lähdettiin siis popsin ja GF:n kans verkoille. Saalistakin tuli!! Näyttelin aika suurta roolia tuolla kalareissulla, itseasiassa JOHDIN KOKO PROSESSIA niinkuin seuraavasta kuvasta voi arvella:

Hetkinen. Mutta luontaista johtamista voi tapahtua myös perästä jälkiviisaana huudellen. Oon aika lailla katkeroitunut kaikkiin M:llä alkaviin, joten kaikki pohjosen aktiveetti oli enemmän kuin tervetullutta. Maastouduin kumisaappaisiin, mutta harmikseen muita kalastajia ei pahemmin näkynyt. Kalavaimoa musta siis ei vieläkään tullut. Oon kuullut, että nuo kalahommat on parhaita mestoja tavata uusia hipstereitä, heti latotanssien jälkeen täälläpäin. Jatkettiin kala teemaa kotona hyvän illallisen ja viinin merkeissä.


Sen jälkeen lähdettiin uudestaan kalaan. No okei, ei lähdetty, mutta en osannut siirtää tätä kuvaa ylemmäs.
Katottiin Suomen peliä, putousta ja juteltiin maailman poliittisesta tilasta. Mama luovutti jossain vaiheessa, mutta me vielä iskän kanssa katottiin Selänne leffa, mutta joskus kahden paikkeilla oli pakko luovuttaa ja mennä nukkumaan.
Oon saunonut, syönyt ja juonut kahvia monissa eri kokoonpanoissa, ollut tappelematta netin kanssa ja vätellyt somea parhaani mukaan. Vuosi tai kymmenen samaa kauraa! Oon myös leikkinyt leikkiä: mitä josset stressaiskaan mistään ja mitä jos ainoastaan tämä hetki merkkais tällä hetkellä vaan kaiken. Oi, kyllä se pohjoinen on kiva paikka lähtee karkuun HELL-sinkiä.

Niin joo ja leivoin muuten varmaan viime viikolla jokaisena päivänä tee leipiä. Tässä ne on, aika komeita ovat!
://Currently in west-coast Finland. Will return back to my hometown before weekend.


I was absolutely heartbroken when I arrived to my hometown. But god this was what I needed at the moment.

Tähän postaukseen oon piilotettu kuninkaita paljon, ainakin neljä, mutten paljasta koska muuten menetän mun mystisyyden! Kuulin turussa, että mulla on epäinhimillisen pienet jalat ja oon mystinen muija, joten näillä mennään mitä on annettu! Mutta nyt inspiroin itteni pois tästä asuksen luota. ADIEU