tiistai 18. helmikuuta 2014

I don't pay attention to the world ending. It has ended for me many times and began again in the morning

MUAHHHAH. Nyt oli kyllä ihan pakko tulla jatkamaan tekstejä sarjassamme hakutulokset, koska sen verran ollaan taas googlen kautta päädytty varastettuihin suukkoihin! Jos et tiedä mistä on kyse, scrollaa postauksen loppuun ja paina HAKUTULOKSET nappia. No okei, nukahdin vahingossa sohvalle ja otin taas muutaman tunnin päiväunet, joten taidan kukkua aika pitkään tänä yönä, joten siinä siis oikea syy. Syy kun syy nyt hakutulokset kehiin! 

If there is any magic in this world... If there is, you are in the right place!! most certainly! Eli osimoilleen näin, täältähän sitä löytyy, oon vanha noidan ryökäle, joten kysykää ihan mitä vaan niin inspiroin teille!!

kuori-juho.... KUORI JUHO :D kuka kuuklettaa kuori-juhoa? kuka on kuori juho? onko mysteerimies kuorijuho? juhis, onko jäänyt jotain kertomatta? mutta back to basic, kuka olet kuori-juhon kuuklettaja? PALJASTA ITSESTI

otsarypyt.... Botoxi. Se auttaa, tai potoxi. Otsarypyt, niitä on kaikillä, joten älä huoli. Kukaan muu ei näe niitä sun otsaryppyjä, keskity mielummin otsa-ryyppyihin, shotteihin jota juodaan otsan kautta. Tai shotsin olumpia kisoihin, joita mä en voi katsoa, koska mulla ei ole nettiliittymää, koska meinasin mennä naimisiin ääliön kanssa.

kärkitossujen ostaminen.... Mä  niin tiiän mistä puhut! ekat kärkkärit, google ei auta yhtään! itkettää, hikoiluttaa, onko nää oikeen kokoset, ostinko nyt väärät, mitä näille pitää tehdä, miten nää nauhat ommellaan, menikö tää nyt oikeen, ei ei se oo oikee voiko tätä purkaa? no enhän mä nyt enää tätä ala purkaa, ei en selviä en malta ottaa huomenna EKA BALSU EKOILLA KÄRKITOSSUILLA! one word: it is gonna be alright, ja ne on varmana oikeet. don't stress.

kauppakorkea Tallinna.... Hyvä mesta!

Tanssi tytöt... TANTSUTÜDRUK!!! jah olen küll!

tudengimaja in Engish....Tudengimaja it is, but basically it means Student house. tudengimaja = opiskelija talo. Jos sinne päätyy torstai iltana, tietää, että seruaavana aamuna on tukka kipeä. Ja oikeestaa koko kroppa.

tarajuliaana ranska ... No oui! je parle! or not! . Ranskalaisia kavereita, aika symppiksii on! Jätetään tää mun ranskankielen taito mysteeriksi.

ebs helsiki pikkujoulut.... Hyvät kemut oli! I BET

ebs tallinna kokemuksia....Hyvii kokemuksii, erityisen kauniita muiduja mun vuosikurssi ainakin täynnä!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa tämän kerran ekstra palkinto pokaali menee
KUORI-JUHOLLE!!!!! 

ps. meinasin laittaa yhden bonus kuvan viime lauantailta, jossa esiintyy neljä ihmistä, mutta sitten kuvittelin mun pään giljotiiniin kun suvi näkee sen, joten päätin jättää laittamatta. Se olis ollut hauska bonus kuva, mutta tässä teille toinen. Ootte symppiksii!!