sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Before they turn the lights out

TERVE
kirjaimmellisesti, koska mä oon TERVE!!!! voitteko uskoa?!?! heräsin tänään henkiseen ja maailmalliseen auringon paisteeseen, whatahel!!!! kerkesin jo mekein luopua toivosta mutta, OH DEAR sieltähän se tuli, olo ku lotto miljonäärillä!
Eilen puhuttiin juhon kanssa puhelimessa. Juho on saanu multa varmaan viiden vuoden ajan palautetta siitä, kuinka se puhuu niin sanottuja minuutti puheluita. Eilen meidän puhelu kesti kaks tuntia!! Voitteko uskoa, kaks kokonaista tuntia, oh dear again, aika kulu niin nopeesti. Totesin juholle, että hei ei oo enää minuuttipuheluita! ja taisin mainita samassa lauseessa jotain minuutti pihvistäkin.. Aamulla heräsin siihen, että Juho oli lähettänyt mulle kuvan:

:-------------------------------------------D
//I am healthy again, aaaw yeah, life yeah! I talked with my best mate at phone yesterday. Today morning, He send me this pic. Juho is so hilarious! the pic says: Juho sees Tara like this and the seond text:Tara sees Juho like this.

Lähetin Sallalle viestin, että lähetäänkö brunssille, ja sinne siis suunnattiin. Salla on ollut ranskassa puoli vuotta ja nyt vihdoin tullut takasin! Meillä oli niin hauskaa, mulla on ollut ihan hurja ikävä Sallaa, so glad to have her back! Puhuttiin puolen vuodet asiat aamupäivässä. Kahden kahvi kupin, kahden santsauksen ja kourallisen kuulumisten vaihtamisia jälkeen suunnattiin vielä keskustaan pyöimään hetkeksi.

I called to my best friend, who has arrived back to Tallinn, after half a year in France!  I missed her so much! We decided to catch up at brunch. After that we did some shoppings too. Oh dear, how I missed this girl, she is absolutely gorgeous :) so glad to have her back!
Viiminen kuva on muuten otettu mun D3000. Onse vaan niin paljon parempi kun mitkään pokkarit, eihän siitä yli eikä ympäri pääse! Nyt mä meen kattomaan jussi gaalaa, TSAU!

ps. Mitä hittoa, miten joku ihminen voi olla ostanut neljä vuotta liian isoja kenkiä?!?! oon luullut, ett mun kengän koko on 38, JA BOOOM se onkin 37. Johtuuko tää nyt siitä, että mun jalkalihakset on kaikonnu, vai oonko vaan ollut ihan pässinpää koko ajan?!?!?

OFF TO MAKE SOME ORIGAMIS, OR WHATSOEVER, BYE