keskiviikko 29. tammikuuta 2014

please, write a book for me.


Täällä ollaan! Tallinnan kotona, ja kipeenä as fuck! Ei oo ehkä mikään maailmanparas skenaario herätä yksin kipeenä matkalaukkujen keskeltä sohvalta, mutta ois tosiaan voinut herätä esimerkiksi myös tosta pihalta, joten ei paha! Jotkut asiat vaan ei koskaan muutu, aina vaan jaksaa yllättää kun elämänvalinnoista on kyse. WELL THIS STARTED PERFECTLY!!
Mulla on ihan kamala wiskibasso. Meinasin pökertyä aamulla, mutta tsemppasin buranan ja inkiväärin voimin kristiineen. Onneks menin, sain nimittäin a)ihmiskosketusta ja b) ihan super sympatiat, joilla jaksaa pitkälle. Sen jälkeen otin kriisi puheluita mm. Juholle, joka kans aina osaa piristää. Enää ei tuntunut yhtää yksinäiseltä, vaan enemmänkin tuntui siltä, että juho oli lähempenä kaikista, vaikka savonlinnaan todellisuudella on aika pitkä matka! Niin joo ja kyllähän mää watsappailinkin aika kivasti 8)
Ja asia mikä teitä tottakai kiinnostaa on tää uus vaalenpunanen ompelukone! Testasin jo ja hyvin ompelee! Ja whatahell kukas se siinä vieressä on, Edgarhan se siinä ja hengissäkin vielä!!! Ja elämänsä kunnossa, ehkä mun kannattais siis jättää se tonne day-careiin vähä useemmin ;D Vein kiitokseks vähän juttuja... aika makeita ihmisiä, that makes me so happy. Jos et tiedä mistä edgarin jutussa on kyse paina tästä!
Tässä vuodessa on jotenkin tosi sympaattinen muutoksen tuntu, tunnen kuinka positiivuus virtaa vaan jokapuolelle ja säteilee naapuriinkin asti. jepjep, ehkä meen katsoon vielä yhden jakson geordieta.. adieu :)

//: Home and sick and a little bit homesick too. I felt a bit lonely when I woke up here in my apartment but that is okhay, I guess. Some things just ever won't change, you just can't make yourself more precious to someone else that you are. I have the worst voice ever and I am suffering the worst flu ever. By the way guess what? Edgar survived!! If you don't know what this is about click here! Edgar is best shape of his whole entire life, ohh maybe I should go abroad more often?! I like it how this year starting thing feels like. I feel like re-emerged and I feel so extremely positive despite all the crap that is going on. One more geordie shore episode and then something else. Adieu.