keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kissing in the blue dark, playing pool and wild darts

Nyt on kyllä ihan pakko alottaa sillä faktalla, että vietin koko viime yön Cara Delevignen kanssa hengailemalla. Oli kyllä hauskaa seuraa, ja helkkarin hyvää suomee puhu kyllä! Kaikki meni siihen asti hyvin, kunnes kehuin Voguen kirjoittamaa juttuu Carasta, ja sitte muidu meni ihan puihin ja ei olis halunnut, että tunnistan sen!! Onkohan tää oire Caran yliannostuksesta mun kohdalla vai oonko vaan lukenut liikaa brittiläisiä gossip lehtiä :D!

Loma oli super rentouttava. Oli niin rentouttava et mäkin lauloin karaokea. Mä en laula, mutta jos irkkumies tulee kysymään "Will you be my June Carter if I will be your Johnny Cash" ei vastaus voi olla kuin yhtä ja sehän oli kyllä. Mä olin kun olympiatason urheilija kun kumosin kuivia omppuja lasiin sitä mukaan kun niitä ilmestyi pyytämättä pöytään. Matkan hintaan kuului myös norjan kielikurssi, sekä kourallinen naurua ja ihanat espanjalaiset naissiivoojat.

Irkkujen kanssa, et voi koskaan mennä väärin! Me naurettiin ja laulettiin ja ehkä vähän tanssittiinkin, ja ne on vaan niin parasta kansaa. Ja aurinko, voi aurinko olisi pitänyt ottaa sitä purkkiin mukaan. Käytiin kävelemässä, ja syötiin tuoreita hedelmiä aamiaiseksi ja tuoretta kahvia. Loma oli ikimuistoinen.

//You can't never go wrong with Irish people. They are absolutely wonderful people. We had such a great vacation: warm, coffee, fresh fruits and laugh. And I also sang karaoke. Yes me, and I amdit that I regret it a little bit, but what can you answer when one irish fella comes and asks: "Will you be my June Cartes if I am your Johnny Cash"