perjantai 3. tammikuuta 2014

Elämässä riittää vaihtoehtoja, niitä täytyy vain uskaltaa etsiä.

Nyt on tarpolla asiaa, ja aika paljon muuten onkin..

Onneks UV on kerran vuodessa. Mä oon tottunut siihen että UV:t on ihan bliisuja ja yleensä kauheen draaman täyteisiä, mutta mitä hittoo kävi? Meillä tais olla paras uusivuosi ikinä. Sen verran voin kertoo, että hotellihuone tuli tarpeeseen ja että kahdeksalta vielä juotiin viiniä juomapelin muodossa. Ja kyllä täältä kokkolasta vaan löytyy muitakin kun koteluituja kokkolalaisia!  Meistä härmän muijista kuoriutui ihan todellisia svenska talande ihmisiä, tai ainakin näin mä kuvittelin.:-D Ja Iinikselle terkkuja, oli niin kiva ilta/yö/aamu ettei koskaan. Ja ps. teit parhaan uudenvuoden lupauksen ikinä TERKKUJA PUS PUS!! Oli niin huippua, kiitos kaikille jotka oli tekemässä tätä iltaa! Niin joo ja härregyyd meinasim jo ihan unohtua!! Viini oli täysin alkoholitonta, mehua KÄÄKÄKÄKÄ. Viehkeitä kuvia illalta:
Seuraavana päivänä nukuin koko päivän. Historiallista.
Torstaina pystyin vasta käsittelemään uudenvuoden tapahtumia. Mulle jäi uudeta vuodesta niin lämmin olo sydämeen, että rakkautta riittääis vaikka hylätyille lapsille. Shabambailtiin menemään nahka-albertin kans, näin ihanaa Ninaa (jota mulla oli ollut sika ikävä!! ) Meillä oli niin kivaa, että unohdin kameran kotiin. Joten photoshoppasin meistä vanhan kuvan kahvikuppien kanssa tuomaan vähän tunnelmaa.
Illalla katottiin Juhon ja Akin kans suomen peliä. Pojat myös paljasti mulle, että ne on nauranut mulle kolme vuotta selän takana, koska oon sanonut "Kukas tuo vaananen oikeen on". Itse en kyllä myönnä tätä, ja mites kävikään pojat, kuka veikkas oikeen pelin tuloksen?? Olo on niinku mummolla, härregyyd me ollaan kasvettu ja kaikki muuttuu!! mutta silti meidän pelin katselmat säilyy!

Mysteerimies lähti tänään savonlinnaan joten eilen illalla vielä otettiin meidät perinteiset ajeluhetket. Arvosteltiin mm kaikki kokkolan talot yhdestä kymppiin (oltiin aika samoilla linjoilla) Analysoitiin salaisia asioita ja sitten lopuksi ruvettiin keksimään selityksiä yhdelle pelottavalle tosi elämän mysteerille, joka tapahti aikoinaan venäjällä. Mua rupes niin pelottaan että meinasin totaalikieltäytyä lähtemästä juhon autosta pois, johon juho vaan vastas "SÄÄ TÄN IHAN ITE ALOTIT" hups..

Meillä on juhon kanssa ollut sopimus siitä asti kun ollaan tutustuttu, että jos kummallakaan ei oo nelikymppisinä avioparia, me mennään naimisiin. Se tais eka olla kolmekymmentä, mutta todettiin että ei helkkari tässähän tulee jo kiire joten päätettiin siirtää ajankohtaa hieman. Ollaan tällä lomalla jo suunniteltu häät melkeen valmiiksi, ja kutsutkin on jo mietitty PLUS juho lupas maksaa koko häät, ja hää matkan malediiveille, joten mulla ei oo ainakaan oo hätää et musta tulee vanha piika. Juho on kuitenkin ojentanut auttavan kätensä, ja kauemmin seuranneet jo tietää, että kontiola oli mun sulhasehdokas. No mun ja kontiolan suhde ei johtanut mihinkään, ja eilen juholla olikin jo uusi miesehdokas mulle, virolainenkin vielä, mutta siitä lisää toisella kerralla KÄÄKÄKÄ. No okei, koska juho oli oikeesti ajatellu tätä, laitan siitä kuvan tähän.... pic
Nyt on kyllä pakko myöntää, että normaali tilanteessä olisin lämmennyt paljon paremmin tälle jutulle, mutta eräästä tuntemattomasta syystä mun tunnepuolen aivoissa valtas eräs ihan muu muuttuja..
Perjantaina, eli nyt, kävin maman kans lounaalla ja sen jälkeen aloitin vähän hahmotteleen yhtä koreografiaa. Mulla on aika hyvä inspis siihen! Yks asia mihin mulla ei oo inspistä, on mun macroeconomian essee.

Mulla on aika jännittävät ajat käsillä nyt aika monesta syystä. Yks syy on se, että odotan yhden silmälasi liikkeen soittoa mulle, että voin sopia treffit optikon kanssa sovittamaan mulle piilolinssejä TUNNIKSI. Mä uskon, että me opetellaan siinä saman tunnin aikana tekemään piilolinsseistä ydinpommi, koska en keksi yhtään parempaa selitystä sille, miks menee tunti, että opettelen käyttään niitä. Juhon ehdotus on se, että samaan pakettiin kuuluu illallinen kahdelle. Härregyyden, tästä tekstistähän voisi saada kuvan, että mun elämän missio on löytää elämäni rakkaus ja oon joku syvällinen höperö, joka ei todellakaan pidä paikkaansa. Ja härregyyd kakkonen ottaakohan joku nää mun jutut tosissaan... KÄÄKÄKÄKÄ

ps. seuraavaksi meen ja etin ittelleni jonkun vihan hallintakurssin, sain äsken parkkisakot, voihan himpskatti vieköön!!

Nyt ei kerkee miettiä, koska pitää kiitää.
Adieu,


//I could not wish for better NYE. We we still at 8 AM drinking wine while playing one drinking game and the very next day was not so glorious. In fact, I sleep the whole day. Yesterday I meet my girl, but we had so fun that I forget to take any pics, so I decided to photoshop few cups of coffee to our pics and well, you can just use your imagination end the situation.... You may have been wondering who is this guy who is in my blog pics continually? He is my very best friend, who got accepted to one school in east Finland, and he left today. We were yesterday hanging out and doing everything we used to do when we were at the high school. Today I have been contemplate one coreography that I promised to do, and just have had lunch with my mom. And now I may go and search for some anger management course since I just got parking ticket. AHHAHA just kidding, but still have  to go. Have a great weekend! xx