lauantai 21. joulukuuta 2013

There ain't no contract and I go when I choose to leave

Luulin jo tiistai-keskiviikko-torstai välisenä aikana, että viikatemies ei oo enää kaukana nimittäin niin poikki ja väsynyt olin siitä ma-ti reissusta, että huuhuh. Niinkuin oon aikaisemmin maininnut mulla on kolmen asian kombo jotka on mun ehdoton akilleen kantapää. Mää pystyn toimia pakon edessä niin kuumeessa, angiinassa tai ihan missä vaan, mutta väsyneenä tai nälkäisenä musta tulee kunnon äkäpussi!! Mä siis syön ja nukun tosi säännöllisesti yleensä, joten kaikki odolta arvaamattomat muutokset saa mun kropan kauheeseen may-day tilaan. Mä en voi kuvaa kuin paljon vihaan krappe/väsymystä/Ja nälkää, näistä kolmesta seuraa mun koko seuraavan viikon arkipäivien meneminen aivan päälaelleen, ja en voi edes kuvailla kuinka se ärsyttää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vielä kaks huutomerkkiä !! .Jännitystä vähän lisäs se, että mä menin melko kylmiltään noihinn finalsseihin, sekä keskeneräinen pakkaus, atomipommin jäljiltä oleva koti, mister x sekä iphonen muistilista täynnä olevia rästihommia.. nyt kuitenkin ollaan menossa jo niin monetta kertaa vakavalla linjalla, että nyt pistetään oikeen hörsseliks ja isketään muutamia kohokohtia viime päivistä..
Tiistaina 
siis istuttiin vielä helsingissä, Mä yritin lukee macroa, mutta oikeesti naurettiin vaan koko aamupäivä johdossa Franssin kans kaikille maailman asioille. Mä en tajua mua ei oo varmaan ikinä naurattanut niin paljon, oli vaan niin heikko happi.. Satamassa joku mummu yritti ottaa matsia mun kans, mutta mä laitoin sille jauhot suuhun, niinkuin mun on nykyään tapana. Tilanne loppui siihen, että mummu myönsi itsekkin olevansa hullu. Ei siis hullummin.

Keskiviikko-torstai 
välin kahlasin silmät puoli ummessa yliopistolta kotiin. Joku virolainen poika tervehti mua koulussa, ja mä vastasin sille MOI. taustatietoa: mä en ikinä sano moi, mä sanon aina TSAU, HELOU tai TERE mutta kappas koska olin niin poikkipuhkipinossa kun ENSIMMÄISTÄ KERTAA ELÄMÄSSÄ joku meidän koululainen (ja komee tottakai) tervehtii mua koulussa oon a) ihan uninen (mun akilleen kantapää niille jotka ei tiedä) ja b)sanon moi. TÄÄ ON niin TÄTÄ sanompa vaan KÄÄÄKÄKÄ. mä en enää koskaan sano moi. siirryn siis lopulliseti tohon tsau tilaan.

Torstaina
 en enää kestänyt vastoinkäymisiä vaan soitin nahkiksen mun kotiin ja supersiivotessa samalla annatin nahka-albertille elämän kurjuuden. Nahkis nauroi mun siivoustyylille sekä annatukselle, niin kauan, että muakin rupes naurattaan...

Tehtiin runo viro verbeistä ja alettiin punoa pelastus suunnitelmaa edgarille. Kelattiin eka, että viedään edgar kakkos kerroksen surffari pojalle, mutta lopuksi pupu tuli pöksyyn. Tehtiin siis suunnitelma numero kaksi. Edgar sai hyvät vuorosanat, ja vietiin se muiden kasvien joukkoon mun talon ikkunalaudalle ja nyt laitetaan peukut vaan pystyyn, et jollakin ei oo sydäntä olla hoitamatta edgaria..
"Pliis auttakaa minua! minun nimeni on edgar -hauska tavata. Mamani on lomalla, kastele minua pliis. En halua kuolla, pelasta minut! kiitos jos autat!"

 KÄÄKÄKÄKÄKÄK tosiaan kaikki sormet ja varpaat ristiin ja peukut nyrkkien sisään, että edgar selviää hengissä!

Torstaina tapahtui myös  eräs toinen traumaattinen asia. Mä siis julkisesti aina vähän kiusin KYLLÄ KIUSIN suvia kun se kattoo kaikki maailman pilipalitillintintantintillintallin ohjelmat teevestä/tietokoneelta/katsomosta/ruutu.fistä ihan mistä vaan. Mutta mulla on salaisuus. Mä missasin eilen mun lempiohjelman SALASÖÖJÄD viron tv-kanavalta. Mun piti siis valvoa kahteen asti pelkästään, että nään sen uusinnan. Asi oli siin et, ne oli jäänyt tauolle.
Perjantaina
no perjantaina matkustin kokkolaan. No sen sanon, että lähijunalla en enää matkusta enkä muuten varmaan junalla ollenkaan. :---D Niin ja terveisiä niille pojille, jotka halusivat ottaa kuvan, toivottavasti niistä tuli hyviä :D! Tällä hetkellä istun sohvalla ja katon kuinka suomi voittaa venäjän lätkässä OUJEE.
Niinjoo, ja tästä kellosta on tullut kyselyitä ja laitan nyt kuvankin kun tätä pyydettiin. Kello on suomesta, se on regalin ja enempää en tiedä, mä sain sen lahjaksi :)

ja seuraavat päivät meinaan olla ihan vaan näin:
:// We made a rescue plan to my baby plant. It says: My name is Edgar, Nice to meet you. My mommy is out on holiday, please help me and water me when I am try, I don't wanna die. Cool, ha?Finally the final exams are done, and a relaxing vacation can begin. How fetching is that? Have a nice vacation minu kiisut :))

ps. En oo unohtanut toivepostauksia, oon vaan ollut kiireinen
ps. Haven't forget you requests regarding the posts. Just have been super busy!