sunnuntai 29. joulukuuta 2013

She woke up one morning felt alone in this world

Juttu on niin, että olin eilen mun parhaan ystävän, mysteerimiehenäkin tunnetun juhon läksäreissä. Kamera oli menossa myös mukana, mutta oli aika haaste avata kuvakokoelma koneella. Päätin, että mulla ei ollut kameraa mukana juhon läksiäisissä. Tässä kuitenkin muutama lohdutus kuva:
 Tämän päivän lohdutuskahvit. Nää krappe päivät on mulle niin kauheita, mutta oon löytänyt lääkkeen siihen: Ei saa jäädä yksin itkemään kotiin, vaan pitää sosialisoitua!! siis oon touhunnu vaikka mitä ja tuntuu kun olisin uudelleen syntyny! kuulkaas kandee koittaa...
Oltiin siis juhon kotikotona, mentiin baariin ja mä olisin vielä lähtenyt jatkoillekkin ja varmaan jatkojen jatkojen jatkoillekkin mutta luojan kiitos, meidän hovikuskin tiet vei kotiin. Mä vihaan tulla yksin baarista kotiin ja siksi talsussa aina suvi tuleekin mun luo. Meillä on tuttu sama rutiini: Suvi tulee mun luo, mä tanssin ja käyn aamun sarastaessa läpi illan tapahtumia ja käkätän, laitetaan ohjelma pyöriin, raahataan mun sänky olkkariin, mä alan kommentoimaan sarjan tapahtumia, ja suvi nukahaa AINA EKANA. Nyt se ei siis ollut mahollista joten ruvettiin watsappailemaan. Tässä parhaimpia otoksia yöllisestä keskusteluta: (jossain vaiheessa mulla meni hermot ja aloin vaan sendiä lyhyitä ääni viestejä)

4:12
(N) Tää on para seskustelu
(T) ooy pi ojöss
(N) Ennselvio
(N) Miks piti
(T) Nii o
(T) miyä vottu miks jutoon ees. Ei jyoda kodkasn
(N) EI juotu yhtöö

(N) miks meille käy näi
(N) aina

alkoholilla ei oo tekemistä kirjoitusvirheiden kanssa. Kirjoitsvirheet johtuu siitä, ettei jaksettu keskittyä. Elämä on -rankkaa.

Tuli muuten hirveen nopeeta valomerkki. En tajua, niin lyhyeltä tuntuu ilta verrattuna tallinnaan :D!

Toinen lohdutus kuva: yritettiin ottaa juhon kans samanlaista kuvaa meistä kun joskus kultaisina nuoruus vuosina. Joo vanhoja meistä on tullut, ei auta:

Ollaan kyl niin elegantisti tossa ala kuvassa, että voisin melkeen sanoa, että sinne meidän parisuhde kansioon tääkin menee. KÄÄKÄKÄKÄ. Loppuun tosi pätevä vertailu taulukko elintärkeästä asiasta: Tallinnan baari-elämä vastaan kokkolan baari-elämä

TALSU
+Musiikki
+Äänentoisto
+Kukaan ei läikytä juomaa päälle
+Lattialla ei ole lasinsiruja
+Musiikki (ihan vaan koska tarvii kaks plussaa)
+Kansainvälisyys
+Joka kerta uusia feissejä
+Julkiset kulkuvälineet
+Baarien monipuolisuus
+Ei kiesejä ihmisiä
+Ei bensalenkkareita


Kokkola
+Tutut ja ystävät
+ Mahtuu tanssiin vaikka tangoa jos sikseen tulee!!
+MAAILMAN PARHAAT BAARIMIKOT ;D

Uutena vuotena onkin vähän luksusta luvassa, jeejee :) Mitkäs teidän uv suunnitelmat on?

//Last night fly away smoothly at my best friends farewell parties. He is leaving to study from kokkola, so he had gathered his friends to his home-home. The parties was good, and all in all everything went quite good. Today I have spend time with friends, went to a stroll and drink coffee. Tomorrow I don't have any special plans and then at New years eve we have a little bit of luxury, but more about that later-on. Cheers, kiisut!