torstai 26. joulukuuta 2013

I could give so much more make you feel, like never before

Minkälainen joulu teillä oli? Mulla oli aika ihana! Perinteisesti järjestettiin meidän luona isot illan istujaiset, joissa syötiin ja juotiin koko perheen voimin. Paikalla oli niin veljee kuin nana ja grandpaatakin. Tanssittiin äidin kanssa meidän keittiössä joulubiisien tahtiin ja odotettiin loppujen jouluruokien valmistumista. Ja niin joo, mä sain uuden ihanan laptopin, tällasen SUPER-DUPER-MEGA-KEVYT-KOSKETUS-SYTEEMI asuksen ultrabookin. Meinasin pyörtyä kun avasin lahjapakettia. Mua oli ihan huijattu, että tänä vuonna ei lahjoja tule. Arvatkaa kuin mukavaa on bloggailla uudelta koneelta ;)

Niin joo, ja mähän oon alkanut ompeleen nii paljon, että mun vanha ompelukone kirjaimmelisesti savus. R.I.P ompelukone, uuden saan sitten talsusta :--)!

//We had a great Christmas eve. We set up this traditional get-together, wine and dine parties in our house. We had a great laught and such to good time with our family, including my brother. I am so blessed to have such a great family! By the way, I got a new laptop as a christmas present, somebody has obviously be a good gal ;) Blogging has never felt better than with this new laptop ! And yes, I had been using my very old sewing machine, so much that it literally fumed! whatahel, R-I-P old sewing machine, I will get new one when I returned to tallinn.