tiistai 10. joulukuuta 2013

He had that quality that judges have, where they have tremendous compassion, but they're also ferocious at the same time. He wasn't afraid of making enemies. I think that's probably why he had so many friends.

Siis tänään tapahtui jotain historiallista. Mä olin viron tunnilla ajoissa, siis en täpselt niinku yleensä vaan ihan kunnolla ajoissa! Nahkiskin oli ihan hämillään, mistä tämä johtuu? no hyvistä unista tietenkin, nukuin nimittäin aika pitkät unet
 Kaikki jotka on jo pitempään seurannut tietää mun tavan vaellella silmät auki yöllä, puhua ja muuta tosi creepyä, esimerkiksi piilotella tavaroita ympäri kämppää. Mulla on tässä viikon verran ollut mun kakkos rillit hukassa, ja tiesin heti, että yöllisestä retkestä on kyse. Yks päivä yritin ihan tosissani ettiä niitä, mutta tuloksetta. Kun siivosin, löytyi ne kuitenkin VERHOJEN VÄLISTÄ siis mitä hittoa?!?!??!!? ja tähän mainittakoon et mulla on TOSI huono pimeennäkö (hereillä ollessani ainakin), joten ilmeisesti saan jotain ihme powereita yön aikana 
Leivottiin Nahkiksen kanssa joulutorttuja. Luulen, että meidän kokki ura alkaa tästä.
Hastagit tähän ois vaik #Vapiseharrisyrjänen #Masterchef  #Mestarikokitosaahomman KÄÄKÄKÄKÄ

Nyt oon lähdössä kauppaan (ootan että ruuhkat menee, ohi, koska kaikki on kiukkusia sillon ja kaikilla on kiire ja yhtäkkiä mullakin on kiire ja apua missä kauppalappu on nyt mulla on jo jonkun toisen ihmisen kori kuka mä oon miks ostin pelkästään maitoa kaupasta vaikken edes juo maitoa) Joten on ihan vaan parempi oottaa, että kaikki OIKEET BUSINESS ihmiset käy hakemassa niiden tavarat eka, ja mä bloggailen sen aikaa.

Mulla oli eilen kaks presistä universityllä ja kummatkin meni kyllä tosi hyvin. Tässä on mun erittäin tärkeä kynä, joka on mun henkinen turva kaikissa presiksissä, nyt kun salleri on ranskassa:
 Ja muuten, kattokaa kuinka kauniit näkymät mulla on. Meinasin pyörtyä kun eilen illalla tulin makuuhuoneesta keittään teetä. Huhhuh on tää Tallinna vaan ihan älyttömän kaunis mesta :)
Kaikki oli muuten siihen asti hyvin kunnes katoin mun kalenteria. Mää harrastan nykään sitä, että korjauskynällä vedän päälle ainakun tehtävä/missio on suoritettu, koska se tuo jotain selkeyttä tohon kalenteriin. No okei totuus on se, että muuten sinne ei mahdu kaikki mitä kirjotan ylös.
Se oli siinä, nyt sinne kauppaan ruuhka-ajat onkin ohi. Hyvää viikkoa kiisut!

//My silly things from past week, I am a little bit tired now and confused what everything I have to do before christmas, and now I am heading myself to make some groceries.. Have a fun week guys <3