perjantai 13. joulukuuta 2013

And the riddles in the pages leave at too much to guess and the worry cracks a fracture from your hip to your chest

SELLANEN SEMI STRESSI TÄÄLTÄ MOI. 
tää on ihan naurettavaa pyörin vaan ympäri kämppää, enkä saa mitään aikaseks kun en tiedä mistä aloittaa. Mulla stressi ilmenee ihmeellisten päänsärkyjen, kuumeen, ihottumien lisäksi outoina käytöksinä. Käkätettiin Suvin kans ennen mun MICRON tenttiä, että mun oli ihan pakko siivota mun astiakaappi ja järjestää kaikki siellä täydellisesti. Tein tämän siis joka päivä.
Koska juu-u kyllähän se astiakaappi on yks osa micron tenttiä..

Nyt kun kaikki examit on tuloillaan ja kalenterista loppuu rivit kesken, ilmentyminen on ollut jotain hyvinkin ilmiömäistä. Oon alottanu kansioittamisen (kyllä keksin sille oman verbin, niin paljon oon sitä tehnyt)

Kansioitin siis...
Ja kansioitin vähän lisää..
Ja vielä lisää...
Kävin kolmesti kahden päivän aikana hakemassa lisää kansioita samasta kaupasta. Neljättä kertaa en enää kehdannut, oli pakko mennä viruun ostamaan vielä loputkin. Luulen, että olen kansioittamisen mestari. Tää stressi muuten tuli vasta nyt kehiin kun pakkailin alustavasti, ja joo aina sama ongelma, en saa kaikkia tavaroita mahtuun. Ei hele, tää ei sitte tuu vuosi toisensa jälkee yhtää helpommaks!!
Niin ja sitten on vielä stressi numero TRE KOLME KOLM TROIS nimeltä Edgar. Mitä käy edgarin? Mitään ehdotuksia? edgar, ei edgar voi kuolla, mutta eihän sillä oo passiakaan. Edgar on siis hoitopaikkaa vailla. Jos oot komee ja muuten vaan hyvä puutarhuri saa ilmottautuu!
No tän päivän saldo on ainakin puhdas koti. Niin ja paperit on omissa kansioissa.
Illalla pikkujouluihin JEEJEE, otan kameran mukaan!

//Haha I have been filing my papers over hundred times in past two days. This is so desperately fun that I have so much to do in this weekend that I don't even know where to start. Today, my friends have set up some cool pre-christmas parties where I am going to and take my camera with me.