keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ainoat oikeat

Lähdin maanantaina pika visiitille Helsinkiin, joka kyllä tuntuu näin jälkeenpäin ajateltuna viikon mittaiselta pikalomalta finalsien keskelle. Minä ja Frans kumpikin oltiin oltu koko syksy niin kiireisiä, että lontoo/talsu jutuille ei tullut loppua, ja sitä myötä unet jäi vähän vähemmälle.

No okei, oli meillä yks tekosyykin nähdä helsingissä. Sellanen juttu kun ainoat oikeat -leffan kutsuvieras ensi-ilta. Niin joo, ja olihan tässä myös sellanen juttu, että siinä leffassa sattuu nyt vaan Fransin lisäks olemaan yks Antti Reini....... mitä luulette pitäiskö antille iskee kohta oma tunniste oikeeseen kulmaan?
En tiiä mikä kommunikaatio ongelma meillä reinin kans on ollu, kun sitä täällä mun luona talsussa ei oo näkynyt. Nyt tottakai ymmärrän, kun tuolla bileissä käytiin. Sehän on ollu kuvaamassa tuota leffa!!! I SEE
Nojoo ja asiaan! hotskun skumppien jälkeen lähdettiin maxim teatteriin kattoon kyseinen leffa, ja mää en kestä kuinka hyvä se oli.  Nauroin ääneen. monta kertaa.
 Heti ku sisälle astuttiin kaappasivat Fransin multa! Leffan kattomisen jälkeen mentiin jatkoille. Frans esitteli mulle miljoona uutta ihmistä ja mun nimimuisti on huonompi kun meidän yhdessä proffalla, mutta onneks nimesin myöhemmin ihmisiä ihan vaan tuttavallisemin esimerkiksi niiden tekemien tv sarjojen mukaan. Mun on pakko sanoo tähän väliin, et olin ihan hymykorvissa koko illan kun tällanen leffojen rakastaja oon...
 Jatkan tällä päättömällä linjalla, ja en ees viitti laittaa kaikkia päättömiä kuvia, mutta yks nyt kaupan päälle ;)Mentiin sinne kutakuinkin samalla porukalla vielä jatkoille. Ja taidettiin mennä vielä jatkojen jatkoillekkin? Mutta hauskaa oli, niin huippua etten voi edes kuvailla. Muistona illasta on aivan huisin huippua seuraa, liian vähän kuvia, Antti Reini (!!!!!!),liikaa naurua ja hassuja vitsejä, kontakteja, wineflu ja tyhjä skumppa pullo. Eli ilta meni ihan putkeen.
 
Okei, mulla on vähän vielä opeteltavaa tässä bloggauksessa kun valokuvia tuli otettua surkeesti, mutta lohdutukseks voitte lukea vaikka lisää muitten webbisivujen kautta vaikka täältä, täältä tai täältä!

kiitos vielä, oli ihan superia!

niin joo ja ps.
Parhaiten kuitenkin ehkä illasta jäi mieleen kehotus nauttia nuoruudesta. Se tuli jotenkin niin sydämestä ja ihmiseltä jonka kanssa en ajatellut koskaan edes käyväni keskustelua

//I took a ferry to Helsinki last monday and went one Finnish premiere night. It was so nice, to meet all the acters/scriptwriters/director etc. I was wearing a red dress with golden details. The night was so breathtaking I can't ecven describe it. Thank you once more Frans for giving me this experience.  

Ainoat oikeat saa ensi-iltansa 27.12.2013
menkää kattomaan, ette jää katumaan