torstai 14. marraskuuta 2013

You wake me up by telling facts while you put your shoes on

Tänään oon toteuttanu mini projektia joka kantaa nimeä "torstai päivä juslanderin matkassa" kantamalla kameraa mukana ja nyt tulee siis postaus tästä päivästä! Torstait on sinänsä ihania päiviä, että yliopistolla on helpointa viikkoon, urheilut rupee oleen urheiltu pariks päiväks, viikonloppu alkaa ja tähän mennessä oon yrittänyt hoitaa kaikkia mahdollisimman ärsyttävät jutut pois alta, joten nykyään torstait on mun uusia lemppari päiviä!

//Today I decided to make a little project which bore the name "day with Juslander" by taking pics how is my regular thursday. Nowdays I love thursdays because I have so easy day at the university, usually I have  already done all the repulsive things and I have done my exercises for the week aswell, so this means that my weekend starts already at thursday, without counting all homeworks ofcourse.. So here we go!
Good morning sunshine! It is a good day to have a good day! Ulkona paisto aurinko, mua hymyilytti, laitoin newcastlen bbc radion päälle, vedin lenkkarit jalkaan ja lähdin lenkille
//I woke up a beautiful sunshine coming throw my curtins, get newcastle's bbc radio station on and put my trainers on!

 Kävin lenkillä ja fiilistelin ihanan crispyä ilmaa. Voi miten kaunis tallinna on aamuisin!
// Morning run DONE
Lämmin suihku ja aamutoimet. Oli hassua kuunnella bbc aamuradion aiheita, kun puhuttiin työttömyydestä, jotenki tuntuu et yliopistolla melkeen kaikki aineet on kans keskittiny tällä viikolla siihen, nauratti niin, että oikeen teho opiskelua kyllä!
// Warm shower and getting ready
Yleensä syön tässä välissä aamupalan, mutta eräästä juslander projektista johtuen jouduin laiminlyömään mun elämän eliksiiriä ja vetää noppaa vaan ompun ennen luennolle menoa
//I didn't have time to eat breakfast since I was photographing the whole morning so I just grabbed one tiny apple and went to the university
 Viron luennolla hengailua. Nimenomaan hengailua, koska koko ryhmä oli jotenki tosi aneeminen tänään.
/At the university SHOCKING
Kävelin kotiin ja mietein pitäiskö alkaa tervehtiä yhtä jantteria, kun kohdataan joka kerta torstaisin samassa paikkaan. Ollaan siirrytty jo hymy vaiheeseen, joten ehkä ens kerralla jo nostan kättä.
//On my way to home, while wondering should I say hi to a terrific person because our eyes always end up looking at each other in every thursday in the very same place at the same time.
Söin lounasta, laitoin spenssun pyöriin,  (ainoa syy miks katon tota TOTTAKAI!!) ja siivoilin vähän paikkoja. Tästä alkoi kunnon alamäki. Mun lattianpesu väline. Mä en tiedä mikä se on suomeksi mutta olkoon vaikka timppa, TIMPPA MENI RIKKI!!! siis voitteko uskoa, katki, siis lahos!! r.i.p Timppa. Joudun mennä siis kristiineen ostamaan uuden!
//I watched a little bit tv, ate lunch and started to clean my apartment while watching this dandy tv-show. MULTITASKING YEAH I CAN DO IT!

timpan hautajaiset:

JAA SITTEN MASISTELTU SIKSEEN KOSKA TIMPPA HALUAIS, ETTÄ JEEE SIVOUSBILEEEEETTakasin yliopistolle, luvassa managementtia. Nahkis watsappas, että mennäänkö keskustaan pyöriin luentojen jälkeen. No sai ylipuhuttua!
//Back to university to management class and nahka-el-alberto asked me to virukeskus with her. Why not!

Napattiin cappucinot mukaan ja ihmeteltiin miks soidaan aina kun mennään kauppohin sisälle. Jossain vaiheessa mä muistin, että olin soinut vuosi sittenkin sallerin kans kauppoja kierrellessä, mutta koska ketään ei kiinnostanut jatkettiin vaan matkaa. Tultiin nahkiksen kans siihen tulokseen, että se on pakko olla mun järkkäri joka soi, koska vuosi sitten olin kans järkkärin kans liikenteessä ja menin ihan hämilleni kun soin liikkestä toiseen mentäessä. No mentiin henkkamaukalle, ja siellä oli eka vartija joka kiinnostui miks mä soin. Tässä vaiheessa en ollut ees varma olinko se minä vai joku muu!

Avasin laukkuni ja selitin että ma tea miks ma soin, mutta soin vaan, ja selitin mun teorian mun kamerasta. Tämä venälainen HERRASmies oli erimieltä ja näytti pelkäävän mun laukkua. Oliko mulla pommi siellä?Olinko mä ultimate rikollinen?Nää kysymykset vaan vilisi sen vartijan silmillä kun skannas mua läpi päästä varpaisiin. yritin tarjota, joskos herrandaalen haluais kurkata laukkuun mutta ilmselvästi naisenkäsilaukku oli vaan TOO MUCH TO TAKE TO tälle herralle. Pian myyjäkin riensi paikalla, ja meinasin menettää hermot koska tää nuori mies oli ihan varma, että olin varastanut jotain, vaikken ollu ees päässyt kauppaan sisälle. Myyjän kanssa sitten tutkailtiin mun laukkua ja vihdoin selvis, että kalenterin jonka olin ostanut VIIKKO sitten (piiiiiitkä tarina) oli unohtunut hälytin, ja myyjä sano, että oli ollu just samanlainen keissi eilen, joku oli ostanut apollosta kalenterin ja soi kans menemään, mutta tää ihana myyjä löysi paperihälyttimen ja happy ending! en oo koskaan saanu niin hyvää asiakaspalvelua tallinnassa, mutta teki niin iloseks!!! mysteeri ratkaistu. Tottakai, koska mä oon badass, kävin haukkumassa tän keltanokkavartijan vielä lähtiessä, no koska, mä oon vaan boss -ja päle -ja best. No ei ees! vähän vaan grillasin, mutta lopulta lähdettiin pois hyvissä mielin.

Ja mitä siihen viime vuotiseen soimiseen tulee, en tiedä mikä se sillon oli, enkä  tiedä vieläkään, oon yrittänyt meittiä kaikkia tavaroita, mutta nope ei tuu mieleen. SE KUMMITELEE!!!kauheet traumat, jäi luulen, että joudun mennä timpan kanssa ryhmä terapiaan..

tässä itse pirulainen. Lähikuva
//Coffee and situations :--D

 Nyt nahkis tuli meille ja ruvetaan varmaan kattoon jotain leffaa, äsken söin illallista ja saa nähdä mitä illalla!

// So now I am just chilling at home with nahka-el-albertou the hero of the city and next we are going to watch some movies. Who knows what afterwards! So there you go, that was my day see you later alligaters!


ps.