torstai 28. marraskuuta 2013

We are sun and moon, dear friend; we are sea and land. It is not our purpose to become each other; it is to recognize each other, to learn to see the other and honor him for what he is: each the other’s opposite and complement.

Pakko alottaa nyt tällä. Omistan tämän nahkikselle, koska nahka-el-"MmmmmMMMmMm mä oon mMMmmmmmm"-albertou on idolsin, xfacrorin sekä vain elämää sarjan intohimoinen seuraaja. Eli kolmen sun lempparin yhtälö: suomirockia, idolsia ja, no jätetään se viiminen mysteeriks CLICKCLICK enter to heaven.KÄÄKÄKÄ

ja sitten tähän päivään. Yliopistolla on ihan selvä suunnitelma yrittää saada meidät hengiltä työmäärällä. Hyvin oon taistellut kyllä vastaan ja jatkan taistelua, kolomisen viikkoa kuulkas fellat ja sitte on pillit pussissa ja pussit jussissa!!! Tänään oli tosi mielenkiintonen group workki managementin tunnilla, että oli pakko heti soittaa puhelua suomaan ja raportoida asiasta. mutta nyt minä  mun siiderit matkataan iidalle tekemään 10(KYMMENEN!!) sivuinen ryhmätyö.(ryyppäämään) Adieu!

://Today at university we had this really engrossing group task and now I am on my way to Iida's place to make one ten-page (yes 10 pages!!!) assignment (read=to drink some ciders ). I had so many things to tell you but suddelny i feel like eighty ear-old-granma forgetting everything, so maybe i Just post this outfit. Laters!