lauantai 16. marraskuuta 2013

Speak the truth even if your voice shakes


YESH MÄÄ ONNISTUIN VÄLTYIN KIUSAUKSILTA!!! ajatelkaa, perjantai ilta, mä balanssissa ja vielä kotona ylipisto juttui koko päivä, ja muita juoksevia asioita! Teki aika hyvää, ja tänään voikin lähtee graaliin hyvillä mielin. OItiin tyttöjen kanssa kristiinessä pyörimässä, timpalle löytyi korvike timppandaalen second, ja löysin myös yhteen tulevaan juhlaan asukokonaisuuden! Nyt fiilistelen älyttömän hyvää musaa, oottaan nahkista ja Iidaa, että voidaan fiilistellä yhdessä. Mitä kuuluu? NO MUSIIKKIA ja sen lisäks tosi hyvää :)

//I am currently waiting for my friends to arrive my place, and afterwards we are going to go graal and definitily to dance aswell. Previously we were at the kristiine center shopping some things for me, because one major and enthralling event is knocking on the door already. This has been so good weekend, me happy!ps. Joku toivoi hartaasti niitä hyviä (halpoja) rafloja tallinnassa, tässä tulee mun lemppareita satunnaisessa järjestyksessä...

Mandariin mun ehdoton lemppari koudussa! aasialaista ruokaa :)
Little Asia solariksessa kiva mesta, mutta jostain syystä niillä on remppa menossa. Tyylillä lappaa lautaselle, ja maksa ruasta vain painon verran! kätevää! (voi myös tilata listalta)
st. patrick's Hinta/laatu suhde ihan allright, ainakin neljä patriksia tallinnassa (vanhassakaupungissa, foorumissa ym)
f-hoone josta kirjoitinkin jo pari postausta sitten, ihan mukiin menevää ruokaa, mut super viihtyisä
Vapiano Hyvä ja helppo valinta. Italialaista ruokaa pika versiona!