sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Sirens call my name they say they will ease my pain, then break me on the stones

Noniin nyt on paljon asiaa, mutta first things first:
Hyvää Isäenpäivää maailman parhaimmalle isille!!
voi kuinka toivoisin, että voisin olla kokkollassa! Faijat, mitä äijiii!!

Mutta onneks sain lohdutusta kun pops, nana ja grandpa tuli vierailulle pe-la mun luo. Käytiin syömässä la bottegassa, ja vietettiin aikaa täällä mun kämpillä. Olin kunnollinen bloggaaja alkuruokaan asti, muistinkuvata niitä kaksin kappalein ja KABOM sen jälkeen kamera unohtu kokonaan!! Haha mutta tässä silti ne:
Tähän väliin on pakko kertoo yks oleellinen asia.. Oon kertonut, että äiti tietää nuoren asiakkaitensa kautta kaikkia buzz sanoja paljon ennenkun mä ees tiiän mitä ne tarkottaa, joten ei oo yhtään epänormaalia, että äiti käyttää nuorten muotisanoja, mutta myös popsilla on piileviä kykyjä koska se puhui vintage repusta!! oon vieläkin hämmästynyt tästä !!
Kattokaa kuinka kauniita kukkia sain! Nää teki mut niin iloisiks, ja tekee vieläkin. Mää taidan tykätä kukista tosi paljon!

Mutta sitäkin ilosemmaks tekee tää ruan määrä! Kattokaa tota ruan määrää mää en kestä!! JES RUOKAA:---D. Söin tosin nuo toiset keksit jo kokonaan. Koko paketin, kyllä! Tässä on syy miksei mä en oo kauheen super ilonen jos joku tuo jotain herkkuja mun kotiin, koska mä en osaa säästää niitä! :--D jos haluatte, tuokaa sokeripommien sijaan, englannin kielisiä lehtiä, kuivattuja hedelmiä, luomuteetä, kahvia ja kaikkee mistä mä nautin täysin rinnoin :) (mutta nanalta keksit on silti tässä tapauksessa hyväksyttäviä ;D)
Otin myös taidekuvan kukkien kanssa
Perjantaina, olin ihan poikki luennoista, ja siitä kun me kolppaset ollaan nimittäin aika energistä porukkaa ja kun neljä laitetaan samaan tilaan, on energia mittarit katossa. Mistähän oon tän mun energisyyden perinyt ;D

En mä oikeesti oo ujo, mutta muhun pitää vaan tutustua vähä syvemmin, sitten ei saakkaan enää suun vuoroa!
Kattokaa kuinka kaunis tallinna on. Tänän viikonloppuna oon niin taas tajunnut kuinka paljon paremmin istun tänne kulttuuriin kuin suomeen. Missähän mä oon kymmenen vuoden päästä? Olis kiva tietää! Brunssi maistu myös aamulla, olisin voinut jäädä tosin istumaan sinen vaikka vielä tunniksi!
Lauantai iltana kuulin, että meidän yks viime syksyn italialainen vaihto-oppilas on täällä käymässä joten menin sitä moikkaamaan. Nauroin niin vedet silmissä joillekin youtube vidoille mitä pojat näytti mulle, että mulla on vatsalihakset kipeenä. Ei oo yhtään tavatonta, että mä oon kaikkien fellojen kanssa liikkeellä, niinku kaikki mun teinivuodet hengailin paljon enemmän poikien kuin tyttöjen seurassa. Mä en tiiä mistä se johtuu. Ei oo myöskään tavatonta, että mä vaihdan seuraa illan aikana miljoona kertaa, joten katoilu on mun eirkoisalaa niinku tiiätte ;D
Ensi viiikon tavoitteita...
1) Käydä jokaisella luennolla
2) kirjottaa toivepostaus
3) Vierottoitua sokerista
4) Urheilla paljon
5) keretä tekemään muutakin kuin lukemaan
6) viettää kiva viikonloppu
7) olla vähemmän ankara itselle 

 X viettää tänään syntymäpäiviä, kuvaten sen leffaa koko päivän. Kun kerroin muutamia kertoja sitten kun nähtiin, että tykkään Anusta, äXää vaan nauratti ja totes sen olevan mun idoli. VÄÄRIN, mutta  kuulostaa pahasti siltä, että jokin muukin on menettänyt uskonsa miehiin romanttisissa mielessä. Artikkeliin pääset  tästä

Hi honeyturtles. How are you? I am currently listening music and about to put my computer away and do something else.Nana, grandpa and pops were visiting this weekend as well as our Italian friend which was erasmus studens two semester ago. I Had such a good time ! Boys showed me some funny youtube videos and I haven't been laughing so much.. well long time! It is not unusual me to hang out only with guys, as all kokkola fellows know that I hav ealways tend to spend more time with guys than girls. I am not able to tell why it is so, I just like it! Goals for next week include trying to go every single class, write aspiration post, stop eating white sugar completely, have a good weekend and be more kind to myself. 

  ps. Onko mun balanssia näkynyt? Voitte lähettää sen pikapostilla suoraan mun postilaatikkoon, en jaksa lähtee lasnamäelle sitä hakemaan