sunnuntai 17. marraskuuta 2013

RESOLUTION


 
 Lyötiin vetoa monelta nähdään kirjainta kantavaa herraa, toinen osapuoli kuitenkin voitti kun aina unohtamisen jälkeen olet siinä, mutta unohtaminen käy yhtä nopeasti kuin muistaminenkin näinä öinä kun olen tehnyt sitoumuksen korkeille mustille kengille ja musiikille. Ainoat sanat mitä kuulen on stolen kisses ja huudan takaisin mistä tiedätte minut ja sen. Lyön jalkoja lattiiaan ja naurattaa eikä siksi, että joku olisi hauskaa vaan siksi, että olen onnellinen kun kultainen strobo valo leikkaa vierestäsi luoden tyhjän tilan juuri siihen kohtaan johon en nyt halua ketään. Teen oivalluksen ensimmäistä kertaa elämässäni kuinka tärkeä äänentoisto laitteet ovat hyvälle baarille ja hyvää musiikkia soittava tiskijukka. Hymy nousee entisestään kun muistan, ettei tänään tarvitse kuulla petri nygårdia kertaakaan. Puhelin on laukunpohjalla, eikä sitä ole kaivettu tai kaivattu kertaakaan portsarin toivotettua hauskaa iltaa. Kulttuurieroja huudan ja suvi taitaa lukea huulilta, vaikka on tainnut tulla samaan johtopäätökseen jo kauan sitten. Pakko nostaa hattua etelän naisille. Ensimmistä kertaa viikkoihin, en etsi katseella ketään vaan silmät kohtavaat satunnaisesti musiikista humaltuneiden ihmisten kanssa samaan aikaan kun uusi biisi alkaa ja pakko huutaa sanat vielä kerran kovempaa. Desibelien noustessa lupaan että hyväntekeväisyys loppuu kohdaltani vaikka uskonkinin hyvän kiertämiseen, on minullakin oikeus hymyillä koska luulin, että olet kreikasta. Kreikka on hyvä syy mihin vaan.
on vuoroni lukea huulilta are you shy ja vastaan myöntävästi vaikken edes ole koska kiinnostaa enemmän musiikki kuin puhuminen. Hikivaluu samaantahtiin kun havujeden haju jäi narikkaan ja jaloissa on ollut jo rakot tovin, mutta en keksi muuta ajateltavaa kuin hyvän äänentoiston ja loistavat kappaleet, vielä yksi biisi, ei mennä vielä vaikka kellon viisarit ovat melkeen suorassa viivassa. En katso ympärillä olevia ihmisiä vaan keskityn vielä kerran hengittämään calvin kleini tuoksua ja unohtamaan ne viisarit koska hitto vie, kerranhan sitä nuoria ollaa.

In English: First of all, thank to you (for all the compliments) who came to me and mentioned that you have read my blog. It made me smile. Me and Suvi, we put our black heels on and get lost in music the whole night. The night turn into morning after we have made our way to next stop to watch some funny videos before falling asleep. I have missed dancing the whole night with my buttercup, so the night was pure awesomeness.