keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Q&A CLASSY GIRLS DON'T KISS IN BARS expect if they are really drunk and cute and searching next man for their lifes

Termosta!! nyt ois kuulkaas eka toivepostaus:  kysymyksien ja vastausten aikakausi koittanut, eli enemmän ja vähemmän kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kirjallisessa muodossa! Keskiviikkobileet!

Kuka on herra engapori? engapori oli yks englantilainen mieskandidaatti joka teki töitä singaporessa.
Kuinka kauan oot tanssinut balettia? oiskohan sitä viis vuotta tullu jorailtua.
Kuinka kauan olet tanssinut? Yleisesti? koko elämäni. Äiti perusti sen ystävien kanssa tanssiseuran kokkolaan ja siellä on tullu ohjattua/tuomaroitua/tanssittua/valmennettua/käytyä kisoissa ja no, basically kaikkia maan ja taivaan väliltä voi kuvitella.
Miksi bloggaat? KOSKA THIS IS SO FUN! oon vähän niinkun jäänyt koukkuun tähän. Tää on vähän niinku sellanen baby, kun tänne tulee mulle tulee hyvä mieli! Ja kun joku kysyy mua kirjottamaan tänne, laittaa postia, tai morjenstaa mua kadulla, tuleehan siitä kiva mieli!
Onko tuo sun oma tukka? On
Mikä on sun viikon lempipäivä? EI MISSÄÄN NIMESSÄ MAANANTAI oh god! keskiviikko on aika ihana, kyllä vastaamme keskiviikko, minä ja mun kuusikymmentä kaksi persoona. KESKIVIIKKO! tai perjantai.
Postaatko kaiken sun päivästä aina tänne? En postaa SHOCKING! jos postaisin kaiken mitä pidän mielenkiintoisena, tarvisin oman assarin. Itseasiassa jos rehellisiä ollaan tarvisin sen nyt jo! sekä oman kuvausryhmän kans!!
Mitä etsit: love letters of great man (en tajua sitä ei oo missään enkun kielisenä!!) turvottavaa huulivoidetta sekä elämän rakkautta TIETENKIN!!
Postaatko kaikki kuvat mitä otat? En postaa. En viitti laittaa tänne ihmisten kuvia, joiden kanssa oon baanalla, vietän aikaa, tai muuten vaan, koska mun mielestä ei oo oikeen ihmisiä kohtaan että ne joutuu vahingossa tänne blogiin. Sekä, eikö teistäkin ois vähän outoa jos kaikki kuvat mitä illan/päivän aikana otettais tulis tänne! TUO ON SE OUTO MUIJA JOKA LAITTAA KAIKEN NETTIIN kääkäkäk. en halua altistaa tälle hurjalle julkisuudelle ihmisiä!!
Minkä saa sut raivon partaalle? meitsi teki listan: oottaminen, ihmiset jotka on ärsyttäviä uusille asiakaspalvelioille, heikomman sortaminen, sanoo yhtä ja tekee toista (meillä kreikassa sanontakin tähän: "Άλλα λέει κι άλλα κάνει." allaleeikiallakanei suomalaisittan, juojuojuojuosyösyösyö painostajat ARHG  CAN YOU STOP IT !!!, ja negatiiviset ihmiset 8)
Mikä saa sut iloiseksi? Hottis hymy, hottis kahvi, tumma suklaa, ruusut, rakastuminen, urheileminen, kun on panostanut johonkin ja se tulee valmiiksi, kansainväliset ihmiset, nukkuminen yhdessä ja no, elämä,
Ootko ujo? En mä pohjimmiltaan oo mielestäni ujo. Mä oon vaan tosi sellanen ihminen, että kaikki tai ei mitään.
Asuuko kokkolalaiset isoissa maataloissa? Kyllä. Meillä on kanoja ja lehmiä vaan joka paikassa, ja hevoskärryt on yleinen liikkumisväline. Kelatkaa nyt, oli kuulkaas aika muutos tulla tämmöseen SUURKAPEEN.
Miksi ihmiset tunnistaa sut? Mä en tiedä. Ehkä se on mun nimestä? ehkä se on äitistä? ehkä se on siitä että oon valmentanu seurassa, ja mut tiedetään sitä kautta? ehkä se on nimestä kevätnäytöksen vihossa? ehkä se on mun blogista? ehkä se on muotinäytöksistä? ehkä se mun hippohiihtojen tuloksesta ala-asteella? eikö hitto enhän mä ollut hippohiihdoissa....Ehkä se siitä, että oon kova ääninen? tai rakastan letitaa? tai kahvia? tai hymyilen kadulla? tai en pukeudu tuulipukuun?  MA EI TEA!!! vaikka ihmiset sanoo, että ne tuntee mut se ei tarkota, että mä tunnen niitä :D! KÄÄKÄKÄKÄ
Minkälaista musiikkia kuuntelet? Hyvää musiikkia!
Minkälainen tyyli sulla on? Voin tehdä tästä joskus postauksen. Haluaisin ainakin miettiä mun tyylin, mukavuuden haluisena, classynä, freessinä (!) naisellisena ja sellaisena, että mua ei kiinnosta yhtään muiden mielipide. (paitsi äitin, koska äitin ansiosta oon kyllä tosi naisellinen!!)
Missä asut tallinnassa? keskustassa
Miten päädyit kauppakorkeaan? Koska haluan olla nokian johtaja. NO EI EES! NO JOO EES!
Miten päädyit ulkomaille opiskelemaan? Koska haluan olla kansainvälinen, haluan nähdä maailmaa, koska viihdyyn paljon paremmin samankaltaisten ihmsiten kanssa, koska haluan olla avarakatseinen, koska halusin hyvän koulutuksen. Syitä on miljoonia!
Miks poistit facebooksita niin paljon kavereita keväällä? No kun mua ahdisti kauhee määrä ihmisiä siellä, mutta sitten tajusin, että se vaan kasvaa ja kasvaa joten luovutin! :D 
Asutko yksin? Jossei lemmyä, ja edgaria lasketa, joo!
Miksi erosit? Koska halusin löytää jotain paljon parempaa.
Minkälaisia virolaiset ihmiset on?  kohteliaita, ihania, spontaaneita puheliaita, uteliaita (positiivisella tavalla), persoonia.
Mitä odotat? yhden leffan kutsuviera ensi-iltaa, joulua ja rakkaiden näkemistä! sekä lottovoittoa tietenkin!
Onko suhun helppoo tutustua? Jos on kärsivällinen eikä liian painostava on! Mä toteutan sellasta yksinekrtaista ideologiaa, että jos oot mukava mulle mä oon mukava sulle. Mua ei kiinnosta sun tukan väri, sosiaalinen status, maine tai mikään muu, jos oot mulle mukava mä oon sulle. simple as fuck!
Minkälaiset ihmiset viehättää sua? Mukavat, rehelliset, kohteliaat, freessit. JA AIDOT. Sellaset jotka ei ahdista, tai tuputa mitään.

ps. Kiitos kaikista ihanista toiveista jo nyt! Laittelen niitä aina normi postauksien väliin. Ja niin! vielä kerkee toivoa kolppanen@hotmail.com (otsikolla toivepostaukset)!

and few in English aswell:
What kind of people you find attractive? Nice, international, comfy, honest, polite, and fresh. But first and foremost real, sincere people. Those who don't put a pressure.
Why did you broke up? I wanted to find something better. a way better.
What kind of music do you listen: Good ones. Hah ;)
Are you shy? No I am not. Not at all.
Is that your own hair? Yes, it is.
Do you post on your blog everything about the current day? Hahha ofcourse not.
Why do you write stolen kisses? IT IS SO FUN!! I think there might be a little thing called addiction going on! But also, cause you, my followers make me so happy.
How long have you danced? My whole life, basically. It started out when my mom set up a dancestudio with her friends, and since I have been training, coaching younnger students,performing, made coreographies, competiting, and well basically anything you can imagine. Ballet lessons came a lot of later, when I was crawing for more.


 Thank you for the suggestions to write something. And if you still haven't write to me and you have a wish, it is not too late to write me kolppanen@hotmail.com (with the heading stolen kisses)

PPS: tänään on ollut vähä tallanen päivä. Today has been a little bit like this:


 ADIOS MY LOVERS