maanantai 18. marraskuuta 2013

Olisi kauheata jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis.

sunnuntait oli ennen ihan kamalia päiviä. Tärisen jossain peittojen alla ja yritän saada nukutuksi, silmä pussit on lattialla saakka ja yritän keksiä miten voisin välttää seuraavan viikon maanantai päivän. MUTTA EI TÄLLÄ KERTAA. Heräsin siihen, että nahkis heitteli mun astioita lattialle ja kuin salamana poistui jälkiä jättämättä ovesta, huutaen vaan MORO. Laitoin teeveen päälle tsekkasin lempparijutut koneelta ja lähdin kiertelemään kauppoja. Rakastan tallinnan keskustaa sunnuntaisin, siinä on jotain sellasta tosi erityistä rauhallisuutta kun suomituristit menee takasin lautoillensa ja voi kadota take waya kahvi kädessä rauhassa vaaterekkien keskelle.
Myöhemmin lähettelin elämän-ohje-filosofioita ympäri watsappia hienoilla hymiöillä varustettuna, koska oonhan mä true-celebrity-stylish sekä life-coach! Kaikki ei ollu ihan yhtä hyvissä sunnuntai fiiliksissä kuin minä, koska sain vastauksiksi tosi kuivia juttuja. Joten laitoin kovat peliin: Kaksoisleuka kuvat levitykseen sunnuntai iloks.

Maanantaina a.k.a tänään, oli niin vaikee saada silmiä auki. Mutta urheesti lähdin silti yliopistolle, vaikka kellon soidessa ois tehny mieli kääntää vaan kylkeä ja jatkaa uneksimista mun tulevasta aviomiehestä. Jätin joogan väliin, koska väsyttää, äsken siivosin kaapin ja nyt tein inkivääri vettä ja seuraavaks taidan kattoa jotain sarjaa koneelta ja mennä aikaisin (=kohta) nukkumaan. Yleensä kun sitä suunnittelee niin uni ei koskaan tuukkaan ajoissa, mutta peukut pystyyn, et nyt toimis, sillä huomenna on viron tentti ja ois kiva olla iskussa!

Tänään laki luennolla, jossa oli muuten tosi mielenkiintoinen aihe (ja muutenkin oli über kiva luento!) meidän luennoitsija yllätti ja oli kirjottanu mun viime viikkoisen love=law jutun white boardille (oli related to our topic)  ja mä sisäisesti nauroin sille :D titteli: "Cute mistake" ansaittu ja maanantai pulkassa, joten eiköhän laiteta toinen kuppi inkivääri vettä tulille!
 //: I skipped today's yoga lesson on purpose, because I basically just understood that it is me who is creating the crazy mondays. Despite the fact that it was veritably hard to get up from bed this morning I bravely got myself to university to law, management and English classes. Last monday I accidentally pronounced law as LOVE in our class discussion and this time our lecturer had written down the word to whiteboard (it related to the topic) and said it was cute mistake. I found that so funny that I had to take a picture! 

PUSUJA, BISOUS, KISSES