sunnuntai 3. marraskuuta 2013

It's not about control but I turn back when I see where you go, you found me lyin' on the floor just a little late

Kalispera! muutama kuva eiliseltä kun oltiin uhkarohkeita ja suunnistettiin f-hooneelle kopliin. Olihan se maailman symppiksin paikka, mutta ruoka oli meille molemmille pettymys. Overall kokemus oli kuitenki ihan fetching jonka kruunas creme brulée! Selvittiin hengissä takaisin kaupunkiinkin ilman meidän turvamiehiä, eikä kukaan edes yrittänyt ampua, puukottaa tai muuten vaan käydä päälle :---D

Perjantaina katottiin leffoja mun luona, ja kun nahkis lähti himppeen, mut saatiin taivuteltua lähteen vielä baanalle, ja taksin saatua ennen yhtä suuntasin vanalinnaan, niinku arvata saattaa myöhään meni. Mää maagisesti taas vaihdoin seuraa kymmenisen kertaa, niin suomalaisten kun virolaistenkin kanssa. Mulla ei oo pitkään aikaan ollu niin hauskaa baarissa! Aamulla kun oltiin herätty mä siivosin koko kämpän lattiasta, keitin pannullisen kahvia ja yritin ignorata väsymyksen. Tänään oon käynyt jo lenkillä, illalla joogaamaan ja yritän unohtaa että huomenna on maanantai.

Morning my precious readers. Yesterday we made this almost killing-excursion to kopli to get some food. F-hoone was fetching restaurant. And the most important thing, we even survived alive back to downtown! Instead, On friday after me and Nahkis stopped watching movies, my friends persuaded me to come to shake my booty in one club, and after struggling got a taxi I finally arrived to vanalinn. As you can assume,the night lasted early hours of sunday, and finally when we woke up I was soooooo tired. However, today the main thing I am going to do is forget that tomorrow is monday.

I love everything about Tallinn so much!