keskiviikko 13. marraskuuta 2013

I realise there’s something incredibly honest about trees in winter, how they’re experts at letting things go.

 TERE SÕBRANNAT JA SÕBRAT!!
 Siis tää on ihan älytöntä miten maanantait ja tiistait kuluu, kun juoksen yliopisto-urheileminen-kotiläksyt-sänky väliä. Ootan aina sunnuntaina kauhulla kahta seuraavaa päivää, aika selviytymisiä, mutta sitäkin parempi fiilis aina keskiviikkona. Oon nin ylpee itestäni, taas on selvitty tänne asti OUJEEE!!!
Ja nyt asiaan, eli viime päivien koho kohtia:

*Sain ihanan kortin ranskasta. Siis ihan maailman parasta saada kortti. Kiitos vielä, saatoin tirauttaa, muutaman vaan. BISOUS SINNE<3

*maanantai: todistin laki laen wtf  tunnilla että olen älykäs ja sanoin love law sanan sekaan ja hämmensin meidän luennoitsija pahasti. LOVE IS ALL AROUND US <3<3<3<3<3<33<3

*Menin joogaan, kompuroin koko meno ja tulo matkan ja naurettiin Idan kans kippurassa, että mä en taida pärjätä ja ehkä parempi ottaa vaa taksi. En oo ihan varma, onko mulla viime päivinä mennyt viini ja kahvi termarit sekasin..

*Hengailin paita vääripäin luennolla. Mikä nyt sinänsä ei yllätä ketään, koska olin lähdössä kerran treffeille hame väärinpäin päällä ja joensuussa lähdin baariin kauluspaita nurinpäin. Mitä ettekö te tiiä tätä muotijuttua? Tää on niin basic jo, mutta silti on aina yhtä hauskaa!

*Oon nukkunut sohvalla nyt tosi monesti, koska en vaan voi jättää Greyn anatomiaa kesken. Siis onko mitään parempaa kun nukahtaa sohvalle kesken Greyn?? NO EI OO!!

Tässä on mun ykshenkisen perheen laukunsisältö. Eli joka Emännän tarpeellinen first-aid-kid-kids-without-kids PACKAGE!!! eli siis näitä ilman ei voi poistua kotoa. Koska oletan, että olette ihmisiä, ettekä esim se kissa joka jossain manhattanilla asuu luxus oloissa, niin en kerro mitä ne on. Kommenttiboxissa rohkeimmat voi lähtee arvaileen tavaroiden true olemusta, yllätyspalkinto luvassa!!!

Että semmosta tällä kertaa! en yhtää kyllä nyt millään jaksais ottaa meidän amadoreksen matkaan, enkä sitä, että final examit on ohi! Huhhuh on ollu kyllä jotenkin tosi rankka puolivuotta yliopiston kans, mutta koska mä nään silmissä kuinka mun aivot vaan paisuu ei haittaa!! oon varmaan kohta joku einistein tai jotain!

ADIOS, MIN LOVERS!!


Hi my dear followers. You are sweeties, you know?! Mondays and tuesdays tend to be crazy in university. I am always being scary as hell in every single sunday waiting for these two bastards. I am jsut running like hell from place a to be an from b to c and finally I end up to fell asleep in my couch. But still, it is so great feeling when wedesday arrives! dandy times!! I got precious card from France. That made me so happy that I can't even describe. I Just absolutely love all handwritten card and letters. Best thing in whole world<3