perjantai 15. marraskuuta 2013

Οι αδύνα μ οι υπακούουν από φόβο , οι καλοί από αγάπη

Mulla on syntynyt pieni viha-rakkaus suhde tuohon kalenteriin. Eikä pelkästän porttiepisodin takia. Se pursuaa niin paljon tehtäviä, tenttejä, menoja ja yliopistojuttuja, sekä post-it lappuja että musta tuntuu etten saa henkeä. Mun puhelin on soinut taukoamatta, yritän kirjoittaa esseetä ja vielä olis miljoona ja satayksi asiaa tehtävänä (niiden ens viikon tenttien ohella) ja ainut asia mitä mun tekis mieli nyt olla tekemässä olis olla ranskalaisten vaihtareiden synttäribileissä tai yhden baarin avajaisissa. Mun elämää ei yhtään helpota se, että mun puhelin piippaa taukoomatta mitä tänään BAARIT HUUTAA SUN NIMEE TARPPARI viestejä (ootte ihania <3) Sekä mun paraskaveri kreikasta (josta en oo kuullut sataan vuoteen) juttelee mulle feisbuukissa (heart for you) eli multitaskaamista parhaimmillaan. Oon tehnyt koko päivän koulujuttuja. Ja sain hylkäyksen mun macron topicista, eli koko työ turhaan! :D nää on niitä hetkiä kun pakokauhu hiipii kylkiluiden ympärille kuin korsetti ja pelottaa, ettei aika riitä. Elää.

Nää on myös niitä hetkiä kun hiipii harvoin, mutta sitäkin vahvempana ikävä. Mulla tuli yhtäkkiä hurja ikävä mun kotia kreikassa. Mulla tuli hurja ikävä mun parasta kaveria siellä. Mulla tuli hurja ikävä entisiä työkavereita ja mun lähikaupan pappamyyjää joka puhui aina mulle kreikkaa. Mutta, tällä kertaa tää ikävä on erilaista kun koskaan ennen. Se ei ole sellaista ahdistuksen ja itkun sekaista lentoliput kouraan meininkiä, vaan enemmän hymähtelyä sille elämälle. Mulla on ikävä, mutta me tavataan vielä ja oon silti hurjan onnellinen täällä. Nuo koulu jutut meinas äsken jo musertaa mut, mutta mähän oikeestaan on ihan helkkarin onnekas tyttö! Oon kiitollinen kaikista teistä mun tallinnan kavereista, ja kreikkalaisistakin ja tästä elämästä mikä mulla nyt on. Kyllä mun sydämesä on aina spessu paikka kreikalle, enkä mä tuu koskaan unohtamaan sitä. Tää on vaan se hinta minkä joutuu maksamaan siitä, kun tutustuu uusiin ihmisiin ja haluaa kokea ja nähdä monta paikkaa. Välillä on vaikeaa olla tässä kun on sydän on muualla :)

xaxaxaxaaa and as we say,,  Η φιλία είναι αγάπη χωρίς φτερά, I miss you guys, hope we will meet soon. Kalinixta moro muru <3
.

Ps. Ens postauksessa selviää, sainko pidettyä pääni ja olla lähtemättä baariin nyt perjantaina, jaksanko odottaa huomiseen VAI SORRUINKO. talk to you later alligaters 8)

pps. <3 (click!click!)