lauantai 30. marraskuuta 2013

And I know that he gonna approach me cause I'm looking like class and he's looking like trash can't get with no dead beat ass

minu kiisut!!! Minu ilusad kiisut!!!!! 

oisko mitään jos iskettäis vähä brieflysti viikon koho kohtia yhteen? NO OISHAN SE! ps. mun kone on taas niin juntturassa, että kohta tartun ruuvimeisseliin ja teen vähän omia korjauksia youtuben ohjeilla... no en kai, vaikka tällasia oman elämän insinöörejä ollaankin.. noni ela malakat, asiaan!
Torstai: Matkustin naapuriin, opeteltiin käyttää twitteriä, juteltiin tyttöjen juttuja, vedin(vedettiin) rynnäkkö kännit ja saatiin kuin saatiikin johtamisen course paper tehtyä. Hyvää tekstiä tuli, tosi luovaa!!


Perjantaina: Otin nanalle puhelun kokkolaan ja kuulin kaikki kuumimmat landejuorut, kävin power walkilla aamusta (AHHAHAHHA paras vitsi ikinä, unelmoin aamupalasta ja löntystin ympäri mun taloa) , laitoin kynnet ja sen jälkeen menin kaupunkiin. nahkis tuli paikalle vähän myöhemmin joten eksyin kenkäkauppaan, koska tarvin uudet saappaat kun vanhoihin uskollisiin tuli reikä.  Kenkäkauppaan meneminen ei oo koskaan hyvä vaihtoehto. Etenkin jos on addictoitunut kenkiin. TULOS:
saappaisiin ei opiskelijabudjetti taipunut, mutta nää löyty. Kyllähän noilla nyt helposti yhet saappaat korvaa!! ja nuo on hyvät esim sillon jos joku yrittää kidnapata sua kun oot tulossa baarista kotiin. Tai jos et halua jutella baarissa jollekkin, voit uhkailla näillä kengillä. Nuo toimii hyvin myös veitsenä, sekä moukarina jos jotain mestaa tarvii remppaa. Noniin eiköhän näiden syiden jälkeen kukaan enää kyseenalaista sitä miksi ostin nuo. En mene enää kenkäkauppaan, ennenkuin mulla capitalia hakee ne saappaat.. KATTOKAA NYT TOTA LEOPARDI POHJAA. en kestä!!!
Tein myös kukkakaali pizzaa, koska normaali, luonnollinen järjestys on eka laittaa kynnet ja sitten alkaa tiskaamaan ja tekemään ruokaa. KÄÄKÄKÄÄ

Lähikuva kengistä:
Vielä lähempi kuva kengistä:

Lauantaina: Mun täydellisen feng shui aamun rikkoi nahkiksen puhelu, kuulin, että junaliput meidän juniin loppuunmyyty. EI HELE assholevr kiesaamisen jälkeen (=jonka nahkis luonnollisesti otti vastaan ja yhtyi tottakai) sekä kesksutelujen; miksi sitä ei siirrettä ykistyisille tahoille ekonomisista syistä (todella akateemista ja vahvoin argumentoitua keskustelua, sekä myös muut stakeholderssit haukuttua oli pakko toimia)

Tällä hetkelä syön aamupalaa (bananapancakeseja) sängyssä vaikka kello tosin on jo kaks, ja seuraavaks alan lukemaan tentteihin. Meinaan tehdä kaikki tentit ennen joulua, mikä tarkottaa tosi kiireistä joulukuuta mulle. Sen lisäks mulla on muitakin juttuja tässä kuussa jotka pitää mun yliopiston ohella kiireisenä. Älkää ihmetelkö jos postaukset ei tuu pariin päivään raamatun muodossa! Jotenkin ollu pari viikkoo tosi tällasta ettei oo oikeen lähteny nää päivät käyntiin, lieneekö tuo pimeys syynä, no however, Bisous, rakkaat KIIIIIIIISUT :D
//At thursday, doing coursepaper mostly with the power of alcohol at friday instead soundeda lot like, coffee, friends, new breathtaking shoes (why? cause you can use them for instance fixing things, as a weapon and they were just awesome) cauliflower pizza and more school things. Now I am having a breakfast at my bed (hah it is two oclo'ck :D) and later on Suvi will drop in to my place. My exams are almost here, and I have really busy December with all other stuffs aswell, but after 20 days I am back with longer posts! So don't be confused If I am not writing this bibles for a couple of days. Kisses!

ps. to all university stuff: