perjantai 1. marraskuuta 2013

A girl jumps from one social circle to another, making fast friends that don’t last. A woman values her deep friendships and nurtures that bond with time, gratitude, energy and thoughtfulness.

On taas ollut kyllä menoa ja melskettä, tekis niin mieli kirjottaa joka ilta, MUTTA NYT ON SE HETKI KUN KIRJOTAN ja ajattelinki pistää kunnon asiat tulille ja avata bloggerin päivällä sekä postaa kaikkee random kuvia mun puhelimen muistista!

Tää postaus on ihan pakko alottaa kuitenkin sillä maininnalla, että mulla on maailman paras MOM. siis mää tiiän, että useat on tätä mieltä niiden äitistä, mutta kyllä se niin taitaa silti olla että mun äiti on paras. Se vaan on niin kingi, master sekä cool ettei rajaa!! el probleemo ei ikinä tunnu enää miltään kun on juorunnu siitä mamalle.
kuva tumblrsta

Tein tossa äsken kukkakaali pohjasta pizzaa ja siis mä en voi uskoo tätä, se oli koostumukseltaan ja maultaan ihan sama asia kun normi pizza, siis whatahel, miksei normaali pizza pohjaa ees kielletä lailla kun yhdestä kukkakaalista ja 3 kananmunasta voi tehdä samanlaisen pohjan kun epäterveellisestä vehnä pohjasta? terkkuja kotiin, syön sitten pizzan kans ainoastaan tätä!! Kuvamateriaalia ei valitettavasti oo koska nahka-albertou on kidnapannut kameran.

Tässä on muuten maailman paras jogurtti. Perunajogurtiksi luultu, mutta myöhemmin uuniomenaksi paljastunut jogurtti tuo jokaisen arkeen pientä extraa. menkää hakeen kaupasta, tai älkää, että mullekkin riittää. Huomatkaa hieno tausta, yritin ottaa taiteellisen kuvan jossa näkyis että jogurtti on ollut merimatkalla, mutta feilasin aika huolella.
Oltiin tänään creative unionissa käymässä, ja oli jotenkin tosi kivaa. Iidan kans jatkettiin vielä kaupunkinkiin siitä, ennen mun master kukkakaali pizzaa. Siis en voi ajatella tällä hetkellä muuta kun sitä pizzaa OMG IT WAS SO GOOD!!!

Microeconomia muuten meni sillon LÄPI!! mutta ennen tiedon tuloa, laitoin kaiken mun taiteellisen näkemyksen tähän kuvaan. Tää kuvaa mun syviä tunteita mikroekonomiaa kohtaan. I HATE IT!! vieläkin, mutta oon silti tosi kiittolinen että pääsin sen läpi! EI ENÄÄ KOSKAAN :D KÄKÄKÄK
On muuten ollu aika monta tallasta päivää tässä lähiviikkoina. MOI KAHVIT and Top Of the Mornin' to you! sinne menni viimiset, itketti niin paljon ! Oon muuten niin kyrsiintynyt siihen etten nää ilman laseja mitään. Antaisin mitä vaan jos saisin piilolinssit nyt.
Tallinnassa oli vielä syyskuussa maailmanpyörä. Multa löytyy tältä yöltä kaikkee ihan epämäärästä materiaalia mun puhelimesta, mutta tässä ihmeellisin. Piti mennä koko syyskuun toho maailman pyörää, mutta tässä tulos, näin lähelle päästiin yhdellä baari reissulla. Oli aika huurunen ilta!
Loppuun vielä toiveita mitkä ilmaantuis mun ovelle kutsumatta:
-Piilolinssit
-Irtokarkkipussi

Niinjoo ja miettikää tänään on perjantai! Siinä on syytä juhlaan AY CARAMBAA!! Ollaan kiitollisia siitä mitä meillä on, eikä anneta tyhmien pikku juttujen pilata meidän fiilistä! hakeutukaa ihmisten seuraa jotka tekee teidät onnelliseks, ja älkää antako ajatusta muille :) tulipa hyvä mieli tätä kirjottaessa :---)..